local-stats-pixel fb-conv-api

«It kā tu ma... kaut ko zinātu!»: Mūziķis savos meklējumos pāršāvis pār strīpu14

80 3

Kamēr vieni cītīgi meklē Liktenīgā vārdu un uzvārdu, lai palīdzētu mūziķim atrast ļauno jokdari, tikmēr pats jokdaris jau sen ir atzinies, bet ne par to ir runa. Izrādās, ka Andris Kivičs ir tik ļoti iekarsis visos meklējumos, ka ir aizmirsis par savaldīšanos publiskajā vidē!

Ierakstu, kurā Andris min, ka atradīs vainīgo un apsveic visus ar jaunu cinisma un kretīnisma līmeni 2019. gadā, ir izvērtusies asa vārdu pārmija. Viņš kādu sievieti, kura norāda, ka nav nemaz pazīstama ar viņu, nosaucis par mauku.

Lai gan var mēģināt atrast attaisnot Kiviča rīcību, jo jebkuram cilvēkam pacietības mērs būtu pilns, pēc tik intensīvas uzmanības no visu mediju un cilvēku puses, tomēr der atcerēties un piedomāt par to, ka labu reputāciju gūst ar laiku, sliktu iegūst sekundes laikā.

Vai šīs ir Kiviča karjeras beigas? Gan jau, ka nē, bet atgūties pēc šī izgājiena būs grūtāk nekā pēc neveiksmīga starta politikā kā Kultūras ministrs.

 
80 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

tas kivič tak ir galvā pists

37 0 atbildēt
Nesaprotu par ko viņš ir tik šausmīgi uzvilcies, kā ne viņš nesen bija izšķīries no sievas un divu bērnu mātes, un vispār jo vairāk viņš pievērš uzmanību šai memei un draud jo muļķīgāks viņš izskatās citu cilvēku acīs
30 0 atbildēt

Katrs sūds ir jāpublicē spokos?

18 0 atbildēt

gacho vs artuss kaimiņš undercard

13 0 atbildēt

"It kā tu ma..." būtu ielikusi to, uz kā es uzklikšķināju   emotion  

9 0 atbildēt

Dusmu izgāšana internetā tāpat neko nedod.

8 0 atbildēt
Andris ir īsts latviešu vaislinieks!emotion Tikai žēl, ka Skulmei vairs nevar būt bērniņi.
4 0 atbildēt

Un šis gribēja būt par kultūras ministru?  emotion 

2 0 atbildēt
Kad tad kivičam (ar mazo burtu) ir bijusi laba slava?
2 0 atbildēt

Ja mani tā nosauktu, es justos ļoti slikti.

1 0 atbildēt

Tāpēc jau viņam netrūkst meiču, jo viņš tās saukā par mau***. Vai kāds ir redzējis rupju tēvaini bez meitenes? Es neesmu, toties zinu daudzus inteliģentus, galantus, ar stāvokli sabiedrībā vīriešus, kuriem nav draudzenes.

1 0 atbildēt
Viņš meme pagrieza pa savam, taču labi zinām, ka tas neko nedeva un cilvēku acīs šī bilde vēlprojām ir smieklīga kiviča stilā
0 0 atbildēt

Ha tagad to memi būs redzējuši visi, a tā varūt tikai daži...

0 0 atbildēt