local-stats-pixel fb-conv-api

Ir zināms, kurš būs nākamais Džeimss Bonds13

51 1

Kļuvis zināms, ka lomai jau ir apstiprināts anglis Toms Hārdijs, kas skatītājiem pazīstams no virknes kinolomu, tostarp tādos kases grāvējos kā «Trakais Makss», «Tumšais bruņinieks» un «Venoms».

Oficiāli šo informāciju ir plānots izpaust pēc jaunākās Bonda filmas iznākšanas. Portāls «Lad Bible» minējis, ka aktiera darbu īpaši uzteicis kino režisors Kristofers Nolans, kurš ar aktieri sadarbojies filmā «Denkerka». Viņš jau 2017. gadā esot sapratis, ka Hārdijs lieliski tikšot galā ar šāda kalibra lomu.

51 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Nu labi, kas tas lutausis ir prom. Atceros kā draugiem 2.3h kinoteātrī žāvājāmies, jo nekas filmā kā garlaicīgi dialogi nenotika.

9 0 atbildēt

Džeimsa bonda lomai nēģeris nederētu.

5 0 atbildēt

Idriss Elba būtu interesantāk 🙂

2 2 atbildēt

ja rietumu pasaule turpinās degradēties liberastiem vēlamajā virzienā, tad jau drīz Bondu spēlēs nevis baltais heteroseksuālais vīrietis, bet gan melna lesbe, kura mainījusi dzimumu. 🤬 💩

No 2024. gada, lai filma tiktu izvirzīta kinoakadēmijas "Oscar" balvai, vajadzēs ņemt par aktieriem un arī dažādiem filmas veidošanas darbiniekiem obligāti ņemt n-to minoritāšu pārstāvjus- ne tikai nēģerus, latinosus utml, bet arī dažādu fakingo minoritāšu pārstāvjus- LGBT, fkng genderus uttp utjp.

https://www.lsm.lv/raksts/kultura/kino-foto-un-tv/lai-veicinatu-daudzveidibu-kino-nozare-oskara-balvai-kategorija-labaka-filma-izvirziti-jauni-kriteriji.a373634/

"Pirmais kritērijs nosaka, ka filmā jāpiedalās prominentam aktierim no nepietiekami pārstāvētas grupas un 30% mazāko lomu jāspēlē minoritāšu pārstāvjiem vai arī filmai jārisina problēmas, kas saistītas ar šīm grupām.

Otrais kritērijs prasa, ka aizkadra vadošajiem darbiniekiem vai tehniskajiem darbiniekiem jābūt no vēsturiski maz pārstāvētām grupām, kas ietver arī sievietes, LGBT un invalīdus." 💩

0 0 atbildēt

Rasisti 😣 kpc ne aijo benes Vai vinja meita aminata ?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

black lives matter - vajag melno

0 3 atbildēt