local-stats-pixel fb-conv-api

Identiskās dvīnes plāno vienlaicīgi palikt stāvoklī no viena vīrieša4

48 0

Annai un Lūsijai Dekinkām jau 11 gadus ir stabilas attiecības ar vienu un to pašu vīrieti. Māsu starpā nevalda greizsirdība vai aizspriedumi.

Austrālijā dzīvojošās dvīnes tiek uzskatītas par vienām no identiskākajām dvīnēm pasaulē. Tiesa, lai to sasniegtu, viņām bija jāveic vairākas plastiskās operācijas, taču tagad abas jau ir kļuvušas arī par realitātes šova «Extreme sisters» zvaigznēm.

Realitātes šova pirmajā sezonā Anna un Lūsija aktīvi sekoja līdzi saviem ovulācijas periodiem, lai varētu zināt, kad būtu īstais mirklis bērniņa ieņemšanai. Ko par to visu saka māsu līgvainis Bens? Viņš ir ļoti atbalstošs.

Noskaties video, kurā abas māsas skaidro savas attiecības frizierei jaunajā šova sezonā:

Starp citu, abas māsas un Bens ļoti vēlas oficiāli sarakstīties, tomēr valsts likumi to neļauj - poligāmija Austrālijā ir aizliegta. Lai viņām būtu iespēja piepildīt savu ieceri, māsas pat piedalījās TV šovā, pieprasot mainīt Austrālijas likumus.

Trio sāka dzīvot kopā 2017. gadā un, kā apgalvo māsas, viņš pret abām sievietēm izturas pilnīgi identiski, viņiem visiem trim guļot kopā arī naktī.

48 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Visādu ''brīnumus'' pasaulē var sagadīt. emotion

4 0 atbildēt

Puisis ir dabūjis bingo uz visu mūžu 😂

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt