local-stats-pixel fb-conv-api

George Eads6

7 6

a Jums ir ventilators televīzijā jo īpaši drāma, jūs nevar palīdzēt, bet paziņojums sporta, skaists George Eads, kas zvaigznes CSI. Papildus tam, ka talantīgs, Džordžs arī dāma stunner. Lai būtu kā būdams, viņš ir saderinājies ar savu ilgi draudzeni uz sešiem gadiem, Monika Casey, kuras attiecības obligāciju pastiprināta, ja viņa stāvēja viņam, kā viņš gāja cauri atpakaļ operāciju noteikt herniated disku.

George uzaudzis Belton neraugoties uz to, kas dzimuši Fort Worth, Texas. Atrodoties Belton skolā viņš ir pabeidzis savu izglītību un absolvējis 1985. Viņš uzlabotas viņa izglītību, kur viņš beidza ar mārketinga grādu Texas Tech University 1989. Viņš aktīvi iesaistījās Phi Delta Theta brālība tajā koledžā. George bija tik apņēmušās turpināt viņa darbojas karjeras, ka viņš ir aizņēmies sava tēva kravas automašīnu un brauca uz leju, lai Los Angeles, California. Viņa izrāviens bija ziepju operas Savannah. Viņš ieguva tik lielu popularitāti, ka viņš ieguva citu televīzijas filmas slots līdz paplašinot savu karjeru jomu. George bija tikko trīsdesmit, kad viņš pieauga līdz Superstar. Viņš tomēr pazīstams kā Nick Stokes, kas hit sērija CSI, kur viņš darbojas kā tiesu medicīnas Sleuth.

Strīdīgiem jautājumiem izcēlās 2004, kas noved pie viņa izbraukšanu no CSI sērijām, kas izriet no iespējamā līguma strīdu. Tomēr šie strīdi nav ilgi, jo viņš bija darbā atkal CBS pēc vienas nedēļas termiņu, lai gan viņš netika dota algas pielikuma. Viņš ir tik ļoti izcilām savā darbības karjeru, ka viņš saņēma četrus nominācijas kurās viņš ieguva izcilu sniegumu drāma sērija CSI 2005. Turklāt viņš bija balsoja par vienu no sexiest TV ceļvedi zvaigznes, bet viņš nav uzvarēt. Viņš tomēr bija pateicīgi saviem faniem un novērtē tos saistībā ar viņu kā seksīgi.

Viņš ir kaismi darbojas, un viņš saka, ka viņa ceļā uz šo karjera sākās, kad viņš vēl bija zēns. Jums var rasties jautājums, kā viņam izdevās tactfully spēlēt savu lomu CSI sērijā. Šis viņam piedēvē savu mokoša tikšanās ar zagļiem, strādājot Dallas. Tomēr viņš atklāja, ka slepkavības attēlota sērijas bieži izraisa viņu murgi.

Lai gan viņš ir īpaši pazīstama hit drāma CSI, George bija viesis zvaigzne ER. Turklāt viņš piedalījās tādās filmās kā vainagdzērve un bīstamo, Monte Walsh, Grapevine, otrā String, Just Walk in the Park no daudziem citiem. Tāpat kā daži cilvēki, George nav rīta cilvēks. Viņš ir zināms, ka lepoties ar milzīgu ventilatoru bāzi, kas turpina augt ar katru dienu.

orginaltulkojums - http://www.georgeeads.com/george-eads-biography

7 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

"a Jums ir ventilators televīzijā jo īpaši drāma,"

Tālāk nemaz nelasīju... Lai slavēts traslate.google.com

4 0 atbildēt

"orginaltulkojums" ahahahahahahhahahahahahaahahahahahahahahah stupid mofo... tu tiesham domaaji, ka neviens nepamanis? ahahahaha

2 0 atbildēt

Labaak tad neko nerakstiit

2 0 atbildēt

Tulkojums iespārda. :D :D :D emotion

0 0 atbildēt