local-stats-pixel

George Carlin 26

28 0

Vienmēr man ir licies, ka George Carlin bija (un ir) vislabākais komiķis. un, jā, daudzi varbūt ieliks "-" par šo rakstu, tikai tāpēc,hmm, nu vienkārši tikai tāpēc, ka mīnuss ir mīnuss. Bet tie, kas zina šo, man šķiet, izcilo, IZCILO cilvēku, novērtēs. emotion

Un vēl. Lūk šeit var apskatīt video no viņa šova http://www.spoki.lv/video/he-is-my-new-hero/256368

Un vēl. Rakstu liku pie slavenībām, jo citur nezināju, kur likt, kā arī tekstu netulkoju, jo oriģinālvalodā tas skan daudz labāk.

Un vēl. Enjoy!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
28 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

ir lietas, kuras vienkārši nav jātulko

4 0 atbildēt

Veelaakie gadi rullee. Jo vairaak krunku un sirmu matu ieziimeejas, jo intensiivaaks un naidiigaakas vinja pasaules redzeejums. Vakardien skatiijos '88 gadu, ne reizi neiesmeejos.

Man viennoziimiigi miiljaakie komikji ir Doug Stanhope, Jimmy Carr, Billy Connoly, Bill Bailey ( no Black Books). Tad veel bija tas austraalju metaalists, kura vaardu neatceros, bet vinjam ar vien bija izlaisti paaris video un paaris bootlegi. Un jaunatklaatais Frankie Boyle (ak shie rupjie, rupjie skoti!).

3 0 atbildēt

Smieklīgākais tajā visā ir tas, ka tā ir taisnība ;)

2 0 atbildēt

Pamēģini iztulkot šādus tekstus- uzreiz zūd visa jēga..

1 0 atbildēt

Šis ir zelta vērtē! Mana visu laiku mīļākā uzstāšanās "Religion Is Bullshit".  Tur teiktajā ir tik daudz patiesības, ka grūti izdomāt pretargumentus.. tapē jēzuliņi sper zemes gaisā :D

1 0 atbildēt