local-stats-pixel fb-conv-api

Gaidam Prison Break!10

29 4
(tie, kas skatās pa tv3 gaida 3.sezonu; tiem, kas skatās mājas un velk no torrentiem & DC - gaidam 4!! )
tātad: runājot par 3. sezonu: tātad, kā visi redzēja 2. sezonas beigas Maikls ar Linku šobrīd atrodas Panamā, un Maikls ir ielikts cietumā.Šerings ir arī izteicies, ka Sonas cietums ir pilnīgs pretstats Fox River cietumam. Uzturējies šajā cietumā vien pāris minūtes , Maikls burtiski alks pēc miera un drošības, kas bija Fox River cietumā. Seriālā parādīsies vairāki jauni galvenie varoņi, to starpā Svilpotājs (Whistler) ar draudzeni Sofiju. Kopš pēdējās ieslodzīto sacelšanās cietumā sargu nav, un to pārvalda ieslodzīts Panamas narkobarons Lečero. Sonas cietumā būs arī Beliks. Turpat ir arī Mahouns un Saimnieks, kurš tagad skaitās Lečero bandas loceklis. Sāra un Eldžejs tiks nolaupīti. runājot par 4. sezonu: Pēc izlaušanās no ellišķīgā Sonas cietuma, brāļi Maikls Skofīlds un Linkolns Barouzs ir apņēmušies atriebties Kompānijai, kas ir izpostījusi viņu dzīves un atbildīga par SPOILER nāvi. Taču drīz Maikla dzīve tiek vēlreiz apgriezta kājām gaisā, kad viņš uzzina, ka SPOILER tomēr ir dzīvS/A. Ar valdības aģenta (Dons) palīdzību viņi vienkopus apkopo savus sabiedrotos, kā arī citas pazīstamas sejas, ieskaitot Mahounu, Sukri un Beliku, lai varētu paveikt šķietami neiespējamo misiju. Diemžēl komandai ir jāpievieno arī Saimnieks, kura rīcībā ir ļoti svarīga informācija par Kompāniju. Viņi drīz uzzinās, ka vēl grūtāka par izlaušanos ir ielaušanās.
pēdējais par video :
video 3.sezona - reklāma. Hell - asociācija ar Sonas cietumu. video 4.sezona - reklāma. Lieliska reklāma, kas parāda, ka Maiks tiešām ir iecerējis neiespējamu plānu (lai gan izglābt brāli no cietuma arī šķita neiespējami ;) BONUS video - amizanta Prison Break & Super Bowl 2008 reklāma. Ja ieklāusās vārdos var tiešām pasmieties ("Hey, pretty!"; "It ain`t how we roll man!") :D BONUS video - franču RTL TVI Ventvorts Millers un Dominics Purcels ierunā reklāmu. Puišiem ir humora izjūta arī dzīvē ;)
+ ja kāds vēlas uzzināt kaut ko vairāk, tad labākais Prison Break latviešu saits ir http://izlausanas.blogspot.com/









29 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Prison Break The Best.
1 0 atbildēt
kurs grib pa seju mazie miizalas, a?
0 0 atbildēt
+1 komentaaram zem manis! :D
0 0 atbildēt
njaa shis koments ir super :D :D :D :D :D :D :D :D
0 0 atbildēt
Lielais calis atradies zem anonima warda :D 4 sezona jaw ir izdota? 1pirmo,2otro,3treso sezonu esmu nowilcis jaw sen bet to 4 kur lai dabu? jo dc++ wel neesmu ieraudzijis and Tourenta ar wel naw =/ wismaz wel nebija :)
0 0 atbildēt
4 buus kaut kad augusta beigaas 1. seerija jau paraadiisies ;)
0 0 atbildēt
Spoilers mira un she tev spoilers ir atkal dziivs emotion Aciimredzot kaads ir piedzemdeejis paariiti siiko un atkal gatavs darbam.
0 0 atbildēt
ļoti oriģināls seriāls. sezonas sākas un beidzas ar cietumu!
0 0 atbildēt
Anonīms komentārs 2008-08-16 23:58:13 kurs grib pa seju mazie miizalas, a? ******* JESUS! cik GANDRĪZ visi,JŪS,anonīmie lietotāji esiet neaprobežoti muļķīgi un stulbi. ko tad tu panāksi ar šo komentāru?!no rīta uz desu maizītes ar marķieri uzrakstīji ''DROSME'',apēdi un tgd uzbliezi megaūberbaismīgu komentāru? emotion pirms gudri muldi,reģistrējies!varbūt tad arī Tu varētu mēģināt sarunāt-iespējams kāds piekritīs tavam vilinošajam piedāvājumam,savādāk šitā grūti,par nožēlu,tevi atrast. emotion
0 1 atbildēt