local-stats-pixel fb-conv-api

GG stils-Blēras(Leighton Meester)1

52 6

*Blēras stils ir ļoti klasisks, izstrādāts un oficiāls. Viņa vienmēr izskatās tā it kā tikko būtu izkāpusi no kāda veikala skatloga, kurā pārdod biroja apģērbu.
*Viņai vienmēr ir kārtīgi ieveidoti mati.
*Viņas stila pamatelementi: 1. Kleitas, svārki 2. Atsevišķi apģērba elementi ir košos, kliedzošos toņos, kontrastā ar pārējo apģērbu. (oranžs, dzeltens, sarkans) 3. Sievišķīgas detaļas (stīpiņas, mežģines, bantes, puķu raksti…) 4. Klasisks, sievišķīgs, seksīgs nakts tērps un halāts
*Viņas galvenie aksesuāri: 1. Matu bantes, stīpiņas 2. Zeķubikses, legingi 3. Mati - lokaini, kopti, izlaisti

Kā iegūt Blēras matus?
1. Vispirs kārtīgi izmazgā matus, jo Blērai nekad nav netīri mati, ja tavi mati ir plāni izmanto šampūnu ar ‘pushup’ efektu, bet ja tavi mati ir biezi vai normāli, tad arī parastais šampūns derēs. 2. Izžāvē matus 3. Ja tavi mati ir dabiski lokani, tad iztaisno tos pirms lokošanas, tas palīdzēs matus vieglāk savaldīt un piešķir Blēras matiem raksturīgo gludumu, ja tev ir dabīgi taisni mati, tad izmanto mazliet produktu, kas palīdzes matu dabīgi ielokot. 4. Sadali matus sektoros, sāc no apakšas un turpini uz augšu. Katru izveidoto loku sapūt ar laku, tā lai frizūra būtu perfekta, jo Blēras stilam ir raksturīgi kārtīgi, skaisti ieveidoti mati. 5. Pabeidz frizūru sapūšot to ar spīdīgi, ultra noturīgu laku. (video redzams kā iegūt Blēras make-up)


52 6 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt