local-stats-pixel fb-conv-api

Fredijs Merkūrijs.Leģenda. INDEED!13

ok-piekrītu,viņš BIJA gejs un Tur neko nevar padarīt,bet kā cilvēks,kā personība..viņš ir kļuvis par leģendu. :) hell yeah,viens no cilvēkiem,kura uzstāšanos es vēlētos redzēt dzīvē.par vēlu.. :/
a little bit about Freddy:
Dzimis 1946. gada 5. septembrī,Zanzibārā. īstajā vārdā: Farohs Bulsara.
nodarbošanās:dziedātājs,producents.Grupā ''Queen'' bija vokāls,kā arī spēlēja uz klavierēm,rakstīja vārdus dziesmām.
Karjeras virsotnes:kopā ar ''Queen'' izdots aptuveni 27 albumu,iedziedāta himna 1992. gada Barselonas olimpiskajām spēlēm kopā ar Monseratu Kabaljē, 2001. gadā mūziķis iekļauts rokenrola slava zālē.Montrē,Šveicē uzcelts pat piemineklis par godu leģendārajam mūziķim.Kopš 2003. gada tā kļuvusi par viņa fanu pulcēšanās vietu.
vecāki: Džeina Bulsara un Bomi Bulsara
dzīvesbiedri: Mērija Ostina (līdz 70.gadu vidum), Džims Hutons. Fredija orientācija bija biseksuāla.
Dzīvojis:sākotnēji Indijā,tad UK,kādu laiku arī Vācijā,taču atgriezies uz palikšanu UK.Runā,ka arī Vācijā Fredijs ''ieguvis'' HIV pozitīvu.
pāragrā nāve:Fredijs nomira 1991. gada 24. novembrī.viņu pieveica AIDS. Fredijs par savu slimību atklāja tikai dažus mēnešus pirms savas nāves. Pat grupas biedri uzzināja to tikai tad,ka Fredijs bija nēsājis HIV pozitīvu vairākus gadus.Arī vecāki,diemžēl,nepaspēja atvadīties no sava slavenā,talantīgā dēla. 1992. gadā Barselonas olimpiskajās spēlēs skanēja dziesma ''Barcelona'',kuru viņš nevarēja izpildīt atklāšanas ceremonijā sakarā ar savu pāragro nāvi.emotion emotion
***





32 5 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
izcils dziedaataajs, viens no maniem favoriitiem
6 0 atbildēt
nu >>>>>>>>>>>>>>>>;; Lick;; lick
3 0 atbildēt
nav pajāt,ka gejs? leģenda
3 0 atbildēt
un QUEEN netiishaam radiija pirmo videoklipu, jo nevareja ierasties uz raidiijumu kaut kaadu;) tagad tas ir kluvis par vislabaako savas muuzikas popularizeeshanas veidu, bet tolaik to dariija vieniigi radio unn koncerttuurees :)
3 0 atbildēt
oo,jaaaa..es arii veeleetos kaut buutu gadinjus 15 agraak piedzimusi un dziivee vinju apskatiitu kaadaa koncii..Merkūrijs bija geniaals!!
2 0 atbildēt
drīz uznems filmu par viņu,galveno lomu tēlos vai Deps, vai Saša Barons(Borats).
2 0 atbildēt
tieši tā-pajāt gan. par to filmu jau zināms,bet nu man gan vairāk FM lomai piemērotāks liekas Bens Stīlers.tas tā,my opinion.
1 0 atbildēt
lk avatarslk
gejs, biseksualis vai vel sazin kas!!! kaada atskiriba???? cilveks ar tadu balsi ar kadu neviens vairs nepiedzims...un nedziedas.... loti talantigs cilveks... apbrinojama muzika
1 0 atbildēt
tagad viņam būtu grūtāk kļūt slavenam, tagad tak viiem tik ļoti bail no sand niggeriem..
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Muzika jau bija laba un vel joprojam klausos `Queen` albumu...bet pats Fredijs izskatas biku pec Borata emotion emotion
0 3 atbildēt
kaadas paduses!
0 4 atbildēt