local-stats-pixel fb-conv-api

Freaks and Geeks0

4 0

vienreizējs seriāls, kurš diemžēl, gan ilga tikai 1 gadu un tika atcelts, jo tajā laikā tam netika nekāda popularitāte, toties tagad tas ir ļoti atzīts un novērtēts.

iznācis 1999.gadā un ir par 80to gadu skolu, kurā ir dažādi skolēni un par viņu ikdienas dzīvi gan skolā, gan mājās, par narkotikām, mācībām, ballītēm, sci-fi nūģu sanāksmēm, kautiņiem, skolotāju attieksmi un visu ko citu :)

kādu aktieri gan jau atpazīsiet, visticamāk, ka Jason Segel no filmas Forgetting Sarah Marchall un seriāla How i met your Mother(P.S. vinš seriālā how i met your mother tika izvēlēts tādēļ, ka tā seriāla veidotāji ir lieli freaks and geeks fani)
 un iespējams, ka Seth Rogen liksies redzēts, viņš ir piedalījies dažādās komēdijās un ierunājis balsis daudzās multenēs.

ļoti iesaku šo seriālu, nav salkans, ir ar humoru un ļoti interesants, tikai dikti skumji ir tas, ka ir tikai 18 sērijas un beigās viss apraujas, jo nebija domāts, ka tas tiks pēkšņi atcelts pēc 1. sezonas, tā kā žēl, ka turpinājuma Lindsijas un viņas draugu piedzīvojumiem nebūs.

4 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000