local-stats-pixel fb-conv-api

Fedor Emelianenko2

3 10
Dzimis 28septembri , 1976. Viņs ir krievu smagsvara jaukto cīņu cīnītājs. Viņš ir pašreizējā pasaule alianses Mixed Martial Arts smagsvara čempions un pēdējais turētājs Pride čempiona titulam. Viņš ir uzvarējis daudzos turnīros un čempionātos ,Pride 2004 Grand Prix un Pasaules Sambo čempionātā četras reizes, kā arī medaļots Krievijas valsts Judo čempions.
Emelianenko ir vispārēji uzskatīts par labāko smagsvara cīnītāju visā pasaulē pēdējo sešu gadu laikā, pēc būtiskām publikācijām, ieskaitot ESPN, Sherdog, MMA Weekly un Nokaut. Vairākas jaukta cīņu publikācijas šobrīd Emelianenko uzskatīta par cīnītāju nr1 visā pasaulē. Piedalījies piecos atsevišķs nozīmes čempionātos ieskaitot World Heavyweight un King of Kings,Pride World Heavyweight un Heavyweight Grand Prix un World Alliance of Mixed Martial Arts Heavyweight. Daudzi analītiķi uzskata ka Emelianenko ir pasaulē labākais jaukto stilu cīņas pārstāvis !










3 10 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
nuu vispar ieskaties verigak, vinsh norm ar duri pa zhokli iekasa, un vinja sitiens nu parastam cilvekam ielaztu galvas kausu bet pa temu naa 4alis ir vnk miera un ljaunuma iemiesojums, starps citu vinja jaunakais bralis ari at o nodarbojas un uzvediba tada pati, nereali mierigs un uz ringa pec paris sitieniem pretinieks ir horizontala stavokli
1 0 atbildēt
pēdējais video- vnk smieklīgi :D mhm, nogāzt savus 150kg smagu čali ar pļauku?
0 1 atbildēt