local-stats-pixel fb-conv-api

Ellu uz skatuves gandrīz nožņaudz čūska!!!12

68 6

Nesen masu mēdijos pavīdēja ziņa, ka Valentīndienas nakts šovā, klubā “Essential”, Ellas uzstāšanās laikā varēja notikt briesmīgs notikums. Proti, Ellu mēģināja nožņaugt čūska. Tīģerpitons, ja gribam būt precīzi. Kamēr visi intervē Ellu kā viņai izdevies izglābties no čūskas cilpas sev ap kaklu un varonīgo Leonu Zviedri, kurš būtu meties glābt Ellu neskatoties uz pūļa laimīgajām Valentīndienas sejām, tikmēr es, ļaušos sevi nodēvēt par ģēniju, jo devos intervēt pašu rāpuli.

Šī bija mana pirmā sastapšanās ar šādu rāpuli pēc vairāk kā 8 gadu pārtraukumu. Atzīšos, ka esmu mazliet uztraukts, jo nekad tā īsti nav patikušas čūskas, bet zinot, ka šī čūska nav indīga – tas nomierināja manu sirdi.

Ieraugot šo skaisto būtni, es runāju par čūsku, uzreiz sapratu, ka intervija būs grandioza un līdz šim kaut kas pilnīgi nedzirdēts.

Sasveicinājos ar čūsku, bet tā tikai pamāja ar galvu pretī un turpināja gulēt stūrī. Uzsākot interviju ar Bubu, čūskas vārds, tā uzreiz atzina, ka pašlaik ir ieslīgusi depresijā, bet pats Leons Zviedrs piemetināja vēl to, ka Buba esot uzsācis/uzsākusi, neinteresējos par čūskas dzimumu, bada streiku un atsakoties pat notiesāt savas iemīļotās peles.

Mēģināju mazliet uzkurināt šī aukstasiņu dzīvnieka asinis ar jautājumu kāpēc viņa tā ir rīkojusies. Uz ko čūska atrauca: „Vispār man nekad nav patikuši dziedātāji, man ikreiz rodas nepārvarama velme tā mīļi „apskaut” šos ausu bendes!”

Biju mazliet šokēts, jo līdz šim nekad nebiju sastapies ar čūskām, kuras nīst mūziku tik ļoti, ka spētu pat nogalināt.

Redzot jau Pulicera balvu savu acu priekšā sāku kūdīt čūsku vēl vairāk uzdodot jautājumu vai tā gadījumā nav bijusi personīga izrēķināšanās , ka varbūt pastāv kāds naids šo abu būtņu starpā.
Leons Zviedrs neļaujot čūskai atbildēt uz šo jautājumu novilka mani pretējā būra stūrī un piedraudēja man pārvilkt apakšbikses pār galvu, ja provacēšot viņa zvaigzni.
Es jau sabijos, ka būs jāliek visas savas prasmes lietā, lai tiktu galā ar šo milzi, bet tad par brīnumu Leons Zviedris bez maz vai sabruka un gurdi nopūtās. Paaicinot mani tālāk no būra, lai čūska nedzirdētu mūsu sarunu, atzina, ka viņam vienkārši ir bail, ka Buba netransformējas par emo. Jo jau piecas dienas, kopš šī starpgadījuma Buba guļot būra stūrī, klausoties Tokio Hotel un ir apvijusies ap Elīnas Fūrmanes bildi. Zviedra kungs uzsvēra cik ļoti viņš mīl šo rāpuli un nezināšot ko darīt, ja viņa mīlulis/-e sāks valkāt melnbaltas un koši raibas emo zeķes. Bubas karjera būšot beigusies!


Atgriežoties būrī uzdevu Bubam/-i savu pēdējo jautājumu – vai viņš/-a nožēlo savu nodarījumu. Protams, Buba uz šo jautājumu reaģēja asi un atbildēja ar savu čūskas dzēlīgumu: „Lai tā Ella nemaz nedomā, ka ir zvaigzne! Man patiesību sakot tovakar nebija vienkārši oma, tāpēc nolēmu mazliet paspēlēties. Un vispār es vienmēr esmu vēlējusies „apskaut” tā pamatīgi Filipu Kirkorovu un Allu Pugačovu!”


Beidzot interviju ar Bubu devos jau prom no cirka ēkas, kad mani pēkšņi ierāva stūrī kāds anonīms Bubas fans. Šīs fans tikai vēlējās, lai Buba netiktu nepareizi atspoguļota manā intervijā, tāpēc parādīja man video ierakstu no Valentīndienas nakts šova un piebilzdams, ka nezinot vai pitonu vispār var vainot, jo pat video materiālā redzams, ka daži cilvēki stāv uz kāpnēm un nevar izlemt doties prom vai tomēr palikt.


Video ieraksts:




"Intervija ar čūsku" pirmavots atrodams šeit!



68 6 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Nu bet!

Vina riebjas ne tikai cilvekiem, bet ari dzivniekiem!

19 0 atbildēt

atbildot uz bad obsession komentāru "Nu bet! Vina riebjas ne tikai cilvekiem, bet ... "  

pilnīgi piekriitu ;D  

6 0 atbildēt

atbildot uz bad obsession komentāru " Nu bet! Vina riebjas ne tikai cilvekiem, b... " sasmējos :D

5 0 atbildēt

dzeltanā prese :D

atbildot uz niks komentāru " es pat iisti nesapratu kuraa momentaa ta winj... "  

4 0 atbildēt

Zheel ka nenozhnaudza. Taa zoss ne dejot, ne dziedaat maak. Shito klausoties, man gandriiz ausis krampii saraava

4 0 atbildēt

ō, redz, pat veseli 5 Ellas fani arī šeit ir :D mīnusojat mani mazās :* :D:D:D

2 0 atbildēt

Ja nebūtu žēl pitona, novēlētu viņam Bone Apetite.. Bet nu ar tādu var tikai saindēties.. Ņe roža ņe koža... Lecīga, iedomīga kaza un ne kas...... "ZVAIGZNE"

2 0 atbildēt

Deam, žēl ka nenožņaudza, būtu par vienu ūdensgalvu mazāk > ;D

3 1 atbildēt

ja jau ellu ''gandrīz nožnaudza tad kas notiek ar leonu zvirdi? :O

 

pff

1 0 atbildēt

:D::D:D:D

1 0 atbildēt

Ella cenšas kļūt pat Latvijas lady gaga?

2 2 atbildēt

gandriz noznjaukta ?! vinai ta cjuska tikai bisk aptinas apkart kermenim .. bet nu novelu lai nakamaja sova ko vina nospikos no citam slavenibam vinu nogalina ...

1 2 atbildēt