local-stats-pixel fb-conv-api

Džonijs Deps11

27 0

ADžonijs Deps piedzima 1963. gada 9. jūnijā Ouensboro, Kentuki štatā, ASV. Viņa tēvs, Džons vecākais, bija inženieris, bet māte oficiante. Deps ļoti smagi pardzīvoja pārcelšanos uz Floridu. Viņš sāka smēķēt 12 gadu vecumā, arī lietot narkotikas. Kad Depam bija 15 gadi, viņa vecāki izšķīrās. Džonijs interesējas par mūziku, tā viņu aizrauj jau kopš dzīves Ouensboro. Floridā māte Depam uzdāvināja ģitāru, kuru viņš patstāvīgi iemācījās spēlēt. Drīzumā viņš pievienojās grupai "The Kids", kas uzstājās Floridas naktsklubos. 16 gadu vecumā Džonijs Deps pameta mācības skolā, pilnībā veltot sevi muzicēšanai. Vēl viena Depa aizraušanās ir zīmēšana, viņš pat ir bijis grupas albūma vāka autors. Tāpat Deps interesējas par literatūru. 20 gadu vecumā Džonijs apprecējās ar grimmētaju Loru Annu Alisoni, kas bija par pieciem gadiem vecāka. Viņa iepazīstināja Depu ar Nikolasu Keidžu. Keidžs pierunāja Džoniju satikties ar savu aģenti, kura palīdzēja Depam iegūt lomu filmā "Šausmas Gobu ielā" (Nightmare on Elm Street), kas kļuva par viņa aktiera debiju. Tomēr, pirmajā vietā bija mūzika, viņš cerēja, ka ka filma palīdzēs viņa kā mūziķa darbībai, taču ,par spīti tam, grupa tomēr izjuka. Pēc tam Deps bija redzams vairākos televīzijas šovos. Depa karjera un dzīve uzņēma apgriezienus. 1994. gadā aktierim sākās romāns ar Keitu Mosu. Pēc sķiršanās no Mosas 1998. gadā, Džonijs iepazinās ar franču aktrisi un dziedātāju Vanesu Paradi un pārcēlās uz dzīvi Francijā. Pārim ir divi bērni - meita Lili-Roza Melodija un dēls Džeks.

Aktieris Džonijs Deps ir atzīts par pasaules seksīgāko vīrieti, pārspējot tādus pastāvīgus dažādu aptauju līderus kā Džordžs Klūnijs un Deivids Bekhems, secinājis Britu žurnāls Cosmopolitan.

Normal 0

Uzreiz aiz sevis Deps atstājis aktieri Džordžu Klūniju un filmas Kuprainais kalns zvaigzni Džeiku Gilenhālu.

Cosmopolitan direktore Līzija Hoskinsa izvēli komentēja šādi: "Abi, Džordžs Klūnijs un Džonijs Deps, uz vecumu izskatās arvien labāk".

Interesanti, ka topa desmit vietās ir tikai trīs populāri, seksīgi vīrieši vecumā zem 30 gadiem: Gilenhāls, mūziķis Džastins Timberleiks un aktieris Džeims Makevojs. Vecākais no desmitnieka izrādījies Džordžs Klūnijs.

Cosmopolitan pasaules seksīgāko vīriešu top 10:

Džonijs Deps , 45 Džordžs Klūnijs, 47 Džeiks Gilenhāls, 27 Daniels Kreigs, 40 Breds Pits, 44 Džeims Makevojs, 29 Džastins Timberleiks, 27 Vils Smits, 40 Deivids Bekhems, 33 Ventvorts Millers, 36

Reklāma
Reklāma
Reklāma
27 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

vīrietis, kuru vienmēr mīlēšu! emotion

4 0 atbildēt

ooo jā šis vīrietis laikam jebkurā vecumā spēj izskatīties vnk iekārojams.... emotion

siekaloties var vien.......

emotion

4 0 atbildēt

Dievinu viņa acis :)

4 0 atbildēt

mīlum tu tā ka fanātiķis bet doma na uslikta

3 0 atbildēt

6 bildee leonardo di kaprio atgadina :D

3 0 atbildēt

Nu tak vaitad maz bilžu, ko ielikt?

Man tikai nav skaidrs viens - kā var pārdzīvot, ja jāpārceļasuz Floridu?

3 0 atbildēt

MAN PATIK emotion

2 0 atbildēt

sviinijs tods :D viena no idealakajam lomaam Depam

2 0 atbildēt

atbildot uz SoulEater komentāru " Ou really? Cik es zinu - viņam nav bērnu. " Maz zini. emotion

2 0 atbildēt

atbildot uz SoulEater komentāru " Ou really? Cik es zinu - viņam nav bērnu. " :D:D:D:D

da labi..... jāpiekrīt BaltaMellene maz zini vai slikti zini....!!!!

2 0 atbildēt

ES VIŅU MĪLU VAIRĀK KĀ ES MĪLU VASARAU, wahahaha.

0 0 atbildēt