local-stats-pixel fb-conv-api

Džesika Alba (Jessica Alba)9

28 4
Džesika Alba (Jessica Alba)
Džesika Alba ir dzimusi 1981. gada 28. aprīlī Pomonas pilsētā, Los-Andželosas apkaimē, Kalifornijas štatā. Viņas pilnais vārds ir Džesika Mērija Alba. Jau 5 gadu vecumā viņa sapņoja kļūt par aktrisi. Pirmās aktiermeistarības mācības Džesika sāka apmeklēt jau 12 gadu vecumā un jau pēc pāris mēnešiem viņai bija savs aģents. Savu pirmo lomu filmā "Zudsī nometne" viņa saņēma pavisam nejauši.
Pēc "Zudušās nometnes" Džesika bija redzama Nintendo un JC Penny reklāmās, kā arī televīzijas seriālā "The Secret World of Alex Mack". Jaunus horizontus aktrises dzīvē pavēra piedalīšanās seriālā "Flipers". Savas pirmās lomas lielajā kino viņa nospēlēja filmā "Panki" (P.U.N.K.S.) un "Nekad neskūpstījies" (Never Been Kissed) ar Drū Berimoru. Režisors Džeimss Kamerons Džesiku apstiprināja galvenajai lomai savā veiksmīgajā seriālā "Tumšais eņģelis". Meitene ieguva atpazīstamību un drīzumā bija redzama uz žurnālu "Teen Magazine" un "Vanity Fair" vākiem.
Džesika Alba ir kosmētikas giganta "L'Oreal" oficiālā "seja". Džesikas Albas dabiskais skaistums un šarms, lieliskais augums, apburošais smaids un dziļais acu skatiens ir iekarojuši Amerikas un pasaules skatītāju sirdis. Pieprasījums pēc Džesikas Albas piedalīšanās dažādos projektos ir milzīgs. Šobrīd viņa ir spilgta jauno aktieru Holivudas pārstāve.
28 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
seksiigaakas aktrises nav.... ja nu vieniigi varbuut Haidena Panettiere
4 0 atbildēt
ljoti skaista! =]
3 0 atbildēt
VNK sexy začjis !!! emotion emotion
3 0 atbildēt
mmmmm emotion emotion emotion emotion emotion
2 0 atbildēt
Gards kumosiņš.
2 0 atbildēt
Viena no skaistākajām.
2 0 atbildēt
mmm vina ir vnk super emotion
1 0 atbildēt
Zb, kas jums vinjiem visiem ar vinju ir?! manam veciitim arii vinja patiik!
0 0 atbildēt