local-stats-pixel fb-conv-api

Džeksons atgriezīsies pēc diviem gadiem?18

10 5
Nav skaidrs, kur šobrīd atrodas zeltītais Maikla Džeksona zārks. Pēc tam, kad to iznesa no „Staples center” arēnas, zārka ceļi ir neizdibināmi. Vai tiešām M. Džeksons atgriezīsies pēc gadiem diviem un fani viņam piedos šo mistifikāciju? M. Džeksona ģimenes locekļi klusē un tas vairo dažādu spekulāciju pieaugumu, ziņo BBC. ASV TV ziņu kanāls „FOX news” un citi rietumu mediji apgalvo, ka atvadu ceremonijas laikā zārks bijis tukšs. Britu mediji ziņo, ka M. Džeksonu apglabāja jau agrāk vietā, kas nav pieejama ziņkārīgo acīm.
Citi avoti piekrīt tam, ka uz skatuves M. Džeksona zārkā bija vien tukšs gaiss, taču viņi uzskata, ka M. Džeksona ķermenis joprojām nav apglabāts, bet atrodas slepenā vietā. Tikai tad, kad ažiotāža būs mazinājusies, notiks popkaraļa bēres.
Līdzās šīm versijām parādās arī tādas, kas apgalvo – Džeksons ir dzīvs. Viņa nāve ir grandioza afēra, kas dziedātājam ļaus nopelnīt pasakainu bagātību.
Nevienam nav noslēpums, ka pēdējos gados zvaigznes dzīve gāja galīgi šķērsām. Parādi, preses nelabvēlība, radošās dzīves sastingums... Visā pasaulē pēc tam, kad tika paziņots par Džeksona nāvi, viņa dziesmas nokļuva daudzu hītparāžu pirmajās ailēs, bet veikalu plaukti ar Džeksona ierakstiem kļuva tukši. Viņš sapņoja par to. Sapņoja, ka atkārtosies triumfālie panākumi, kad Džeksonu rāva uz pusēm un viņš patiesi bija karalis. Un vēl zvaigzne gribēja atbrīvoties no parādiem. Un labākā izeja – lai visi notic, ka viņš ir miris... „Nāve atrisinātu visas Maikla problēmas. Nevajadzētu rīkot ļoti nogurdinošo koncertu tūri un domāt par to, kā samaksāt parādus...” – tā laikrakstam „Argumenti i fakti” teica Krievijas producente Jana Rudkovska.
J. Rudkovska uzskata, ka jaunā šova mēģinājumos uz skatuves bija smagi slims cilvēks, kuram vairs nav spēku. Vēl pirms pāris mēnešiem viņš necēlās no invalīdu ratiņiem. Foto un video materiālos, kuros it kā redzams M. Džeksons labā formā, īstenībā bijis kāds viņa dubultnieks, kurš dziedājis ar fonogrammu. Tāpat J. Rudkovska pievērš uzmanību M. Džeksona ģimenes dīvainajai uzvedībai – viņi neizskatās pēc cilvēkiem, kuri zaudējuši tuvu cilvēku.
Producente uzskata, ka M. Džeksons atgriezīsies pēc gadiem diviem un fani viņam piedos šo mistifikāciju.
10 5 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
ltniksgt piekritu tew jo ta meitene nemaz neraudaja tik traki es vairak raudaju ka mans suns nomira!:D:D:D
10 1 atbildēt
nju kruta buuut :D
9 0 atbildēt
žēl viņa
7 0 atbildēt
ko te var ņemties ap to cilvēku, piegriezies jau...
6 0 atbildēt
safabricēti mēsli!! Katrā valstī raksta kko citu.
7 1 atbildēt
Tgd divus gadus MJ atpūtīsies privātajās salās kopā ar 2pac, Elvisu un citiem nemirst;igajiem, lai pēc 2iviem gadiem varētu uzstāties uz skatuves kā Trio :D
6 1 atbildēt
man nebutu nekas pret ja izraditos ka MJ ir dzivs, bet tas protams nenotiks. amerika loti daudzi cilveki veljoprojam doma ka ari elviss ir dzivs.
4 0 atbildēt
haaveezee
4 0 atbildēt
Žetons Tev, SharK- labs emotion
3 0 atbildēt
dea avatarsdea
nav apnicis vēl ? Jā un Elviss arī mūžam dzīvs. :)
3 0 atbildēt
Da ko var nemties ibio. Ir MJ miris un viss.
4 1 atbildēt
kaarettjais stulbums.. 2pac atgrieziies 2012. gadaa :D tak izaudziet.
3 1 atbildēt
nu un kas ta notiksies ja atgrieziisies?
2 0 atbildēt
diez vai..
1 0 atbildēt
nav ticami.... emotion
0 0 atbildēt
Neticu.
0 0 atbildēt
bullshits, psc kas visiem ir, neļauj cilvēkam vnk nomirt.. par 2pac arī teica dzīvs, elviss preslijs arī dzīvs? ^^
2 2 atbildēt
Autor tu esi idiots..
2 4 atbildēt