local-stats-pixel fb-conv-api

Džeksona sekcija atklāj dažus šokējošus faktus17

24 3
Kā šodien raksta laikraksts The Sun,pēc Maiklam Džeksonam veiktās sekcijas kļuvuši zināmi šokējoši fakti par viņa veselības stāvokli.

M. Džeksona kuņģī patologoanatomi atrada vien tabletes. Dziedātājs barību uzņēma tikai reizi dienā. Nāves brīdī viņš bija ļoti novājējis.
Eksperti konstatēja, ka dziedātājam bija lauztas vairākas ribas – acīmredzot no neveiksmīgas sirds masāžas veikšanas. Četru dūrienu pēdas sirds apvidū liecina, ka viņu mēģināja atdzīvināt ar adrenalīna palīdzību. Trīs no šo injekciju dūrieniem trāpījušas sirds sienā, bet viena ribā.
Sekcijā atklājušies arī zilumi uz ceļiem un apakšstilbiem, rētas uz muguras, kas liecina par nesenu kritienu.

M. Džeksona ķermenis sastāvēja no daudzām brūcēm, kā minimums viņam bija veiktas 13 plastiskās operācijas. No ķirurģiskās iejaukšanās visvairāk cieta viņa kādreiz skaistā seja, kura bija nosēta ar brūcēm. Deguna starpsiena bija pilnīgi sabrukusi. M. Džeksonam pilnīgi nebija matu – viņš nēsāja parūku.

Eksperti izsaka arī pārsteigumu par to, kā ārsts novietojis Maikla ķermeni, visiem mediķiem zināms, ka tas jānovieto uz cietas virsmas ar seju uz augšu, ko ārsts gan neesot izdarījis.
Pēc dažām ziņām, Maikla Džeksona ģimene gatavojas sūdzēt tiesā ārstu.


Abu vecāko atvašu māte Debija Rova nākusi klajā ar sensacionālu paziņojumu: Prinss Maikls un Parisa nemaz neesot Džeko bioloģiskie bērni! Ekskluzīvā intervijā viņa apliecinājusi, ka bērni nākuši pasaulē mākslīgās apaugļošanas ceļā un spermas donors neesot zināms. Vēl vairāk viņa paziņojusi , ka nevēlas uzņemties nekādas rūpes par bērniem.
Maikla Džeksona bērni pašlaik atrodas viņa mātes aprūpē.

Maikla Džeksona māte centīsies iegūt aizbildniecības tiesības pār popmūziķa trīs bērniem, paziņojis dziedātāja ģimenes advokāts.

Džeksona māte Keterīna Džeksone, kas rūpējas par 12 gadus veco Princi Maiklu, 11 gadus veco Perisu un septiņus gadus veco Princi Maiklu II kopš dziedātāja negaidītās nāves 25.jūnijā, ļoti mīl bērnus un vēlas kļūt par viņu aizbildni.
24 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
interesanti safabricejumi
10 2 atbildēt
vecs + puse neatbils patiesiibai. vnk prese gribeeja paspiidet ^^ un piedomaaja kko klaat. vsp maiklam patiesham nacas nesaat paruuku jo vinsh filmeejas Pepsi kolas reklaama . kur 6 dublii izsspraaga par atru pirotehnika ta laikaa vinsh ieguva loti daudz apdegumus un tadeel vinsh nesaaja paruuku un vinsh vairs nebija taads ka agraak un iesliiga depresija.
10 2 atbildēt
oopaa, redz kas atklājas- vinjam nebiaj matu! emotion
9 1 atbildēt
The Sun ir totāli dzeltenā prese atrada laikrakstu no kura ņemt info
8 2 atbildēt
Ai....Ka man vins besi...Jau akd dzivs bija tagad vel kaitinosaks :D
10 4 atbildēt
old staff
8 2 atbildēt
man jauns ;)
6 1 atbildēt
Kā saka, sava taisnība ir katrā jokā, - gan jau kautkas no ši arī ir taisnība, bet kautkas piepušķots
7 2 atbildēt
liekat taču viņu mierā..lai cilvēks atpūšās..
3 0 atbildēt
matei bernus nedos, vina ir par vecu
1 0 atbildēt
nu da, karo4a aarsts salaidis visu dirsaa :/
1 0 atbildēt
tagad sis bus nakosa legenda ka tad istinomira dzeksosn un klidis veel ilgi divainu notiku atstasti sakaraarso cilveku!! idiotisms cilveks nomira apglabaja nu laujiet vinam duset mierigi! emotion
1 0 atbildēt
bilde laba :D
0 0 atbildēt
WNK stupid emotion viss ir jaizmirst
0 0 atbildēt
ES TO ARSTU NOSITISU AR LAPSTU UN PEC TAM AR NAZI VINU SAGRAIZISU UN IZMETISU ATKRITUMOS!ES CIEST NEVARU AZRSTU! R.I.P. MICHAEL JACKSON!
0 0 atbildēt
fakke
0 0 atbildēt
Es domāju ka viņš ir dzīvs.
2 5 atbildēt