local-stats-pixel fb-conv-api

Doktors Hauss35

49 2
Doktora Hausa atveidotājs Hjū Laurijs ne vienu vien reizi izvirzīts Emmy balvai, kā arī izpelnījies Televīzijas kritiķu asociācijas apbalvojumu. Īpatnējā personība Dr.Hauss ir ironisks, cinisks, skeptisks, ērmīgums, īpatnējas humora izjūtas īpašnieks, bet vienlaikus arī zinošs un lielisks ārsts, kurš netic nevienam un saviem pacientiem it īpaši. Viņš labprāt nesarunātos ar tiem, ja vien tas būtu iespējams. Doktors Gregorijs Hauss ir ārsts ar citādiem uzskatiem, netradicionālu domāšanu, nevainojamiem instinktiem un tieši šo īpašību dēļ ir iemantojis dziļu cieņu citu acīs. Dr.Hauss spēj atrisināt tādas problēmas, kuru priekšā citi ārsti ir bezspēcīgi. Dr.Hausa komandas sastāvs nemainīgs Dr.Hauss ir infekcijas slimību speciālists un ikdienā risina nopietnas problēmas, lai glābtu pacientu dzīvības.

*bildes, kas velk uz smaidu un video - bloopers.
enjoy. :)
49 2 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000
man vinš patīk. normāls vīrietis.
2 0 atbildēt
House ir vnk da best emotion
2 0 atbildēt
Sākumā bija mazliet nepierasti redzēt šo aktieri tādā lomā, jo agrāk gāja tāds seriāls "Melnā čūska" ar Rovanu Atkinsonu jeb Mr.Bīns un tur Hjū Lorijs attēloja nelielu idiotu, bet bija smieklīgi emotion emotion Aktieris tiešām labs un domāju ka šis tēlojums (Dr.House) un loma visiem spilgtā atmiņā saglabāsies emotion
2 0 atbildēt
viņš ir kruts, žēl, ka bija tik maz sezonu.
1 0 atbildēt
Tā vanna ar viņa tabletēm :D:D
1 0 atbildēt
eh ka man patīk viņa joki. :)
1 0 atbildēt
Labs raksts! :)
1 0 atbildēt
kā vīrietis [šajā lomā] jā - pievilcīgs, skaistām acīm. emotion kā aktieris/komiķis - nepārspējams. seriāls tiešam labs. ^^ būs vēl jaunās sērijas...?
2 1 atbildēt
gaidiiju katru 2dienu xD
1 0 atbildēt
labaakais seriaals ever emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
superr filmuciis :)
1 0 atbildēt
Miilulis
1 0 atbildēt
House MD populārs! xD
1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
House MD - raksts par tevi :D njaa aktieris jau baigi forshais... bet nu.. man ne vienmeeer patiik tas sereaals :/
1 1 atbildēt