local-stats-pixel fb-conv-api

Dj Ella (Elīna Fūrmane)37

15 17
Savas muzikālās gaitas Ella uzsāka jau 5 gadu vecumā, kad mamma viņu aizveda mācīties spēlēt klavieres. Ejot gadiem, Elīnas klavierspēle tika atzīta ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās-piemēram Francijā prestižā pianistu konkursā. Mūzikas skola tika pabeigta, bet Elīna savu dzīvi vairs nevēlējās saistīt tikai ar klavieru spēli, bija uzradusies cita interese- dziedāšana. Sākumā tas bija tikai sapnis, bet tad notika brīnums- Igaunija rīkoja starptautisku jauno izpildītāju konkursu "Fizz Super Star", kurā Elīnai Fūrmanei izdevās uzvarēt citus Latvijas konkurentus, jau atzītus māksliniekus- Jāni Stībeli, Andri Ābelīti un citus. Šis konkurss ienesa ļoti daudz jaunu dvesmu Elīnas Fūrmanes dzīvē, viņai tika izteikts grandiozs piedāvājums no pazīstama zvaigžņu producenta Mela Buša, cilvēka, kura vārds ir pazīstams visā pasaule un kurš ir izveidojis vijolnieci Vanesu Meju par liela mēroga slavenību, bet pašreiz strādā ar meiteņu vijoļu kvartetu Bond,. Bušs piedāvāja Elīnai uzsākt karjeru Anglijā, bet viņa šim producentam atteica un izvelējās pati veidot savu karjeru. 2003.gadā Elīna piedalās Eirovīzijā ar pašas rakstītu dziesmu "Right way". Viņa iekļūst finālā neilgi pēc savas 16 gadu dzimšanas dienas. Arī 2005.gadā Elīna ar savu dziesmu “ Dance With Me” bija starp finālistiem. 2006.gadā , neskatoties uz to, ka tieši pirms fināla tiek pazaudēta balss, Elīna ar dziesmu “ Heaven In Your Eyes” uzstājas Eirovīzijas Latvijas finālā un iegūst 8to vietu. 2006.gada Aprīlī dziedātāja prezentē savu otro videoklipu dziesmai “ No One Knows”. Dziesma iekļūst radio SWH Top 40. 2006.gada Jūlijā Ella pārstāv Latviju dziesmu konkursā “ Baltic Song Contest” Zviedrijā. 2007.gadā uzsākta sadarbība ar producentu Lotaru Lodziņu un studiju Pamatinstinkts. Tiek ierakstīti singli “Welcome To The Club” un “DJ Take Me”. Abi ir tiek izdoti CD singlā un gūs lokālus un starptautiskus panākumus un tiek nominēti “Mūzikas ierakstu gada balvai” kā labākie 2007.gada deju mūzikas ieraksti. Gada nogalē dziesma “DJ Take Me” nonāk arī Francijas radio stacijās”, bet 2008.gada Februārī iekļūst Francijas klubu mūzikas Top 50niekā…. Turpinās darbs pie pirmā starptautiskā albuma un papildina savu skatuves vārdu ar DJ.
15 17 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000
kaut kā man viņa liekas auksta zivs
9 0 atbildēt
Nepatīk man viņas daiļrade... Un kkas viņai nav ar muti kārtībā. Viņai nez vaigi negurst no tā nenormāli uzspīlētā smaidiņa !?
8 0 atbildēt
lalalaa tralalaa.... papsaa papsaaa! :DDD nekaa sevishki jauna.... skatuves vardu papildina ar vaardu "DJ"... s kakova?
7 0 atbildēt
Platizere un nekas vairaak un mazaak ari ne!
7 0 atbildēt
Viņas mute man nedaudz atgādina ānusu (neesmu samaitāts)
6 0 atbildēt
ammmm ta pedeeja bilde :) WTF emotion emotion
5 0 atbildēt
debiila aita taa Ella!! zobus vajag izbombiit!!
5 0 atbildēt
fui nepatīk man viņa :D
5 0 atbildēt
Kā man bessī šitā vietējā mēroga cūka - fu un vēl tas ķieģeļa ģīmis... Vispirms istabā ienāk viņas žoklis un tad pārējais kermenis!!
5 0 atbildēt
YOU SUCK!
4 0 atbildēt
Meitenīte pārak augstu sevi vertē, tipa vietējā Madonna
4 0 atbildēt
ehhh...bez komentiem...nopemotion emotion
4 0 atbildēt
Tracina ta mute! Ja vel vairak atvers,bus jasuj vaigi kopa. Bet "Welcome To The Club" man patik.
4 1 atbildēt
buldogam biku liidziiga:D
3 0 atbildēt
theHAWK tiešām pēdējā bilde emotion :puke: lai gan mani tas nemaz neizbrīna,viņas stilā
3 0 atbildēt
Es jau nodomaju,ka man vienigai nepatik vinaemotion
3 0 atbildēt
pieci waardi wiena ziime - Biaach
3 0 atbildēt
Man viņa nepatīk, bet nu viņa ir LV līmenim sasniegusi pietiekami, pēc izskata ar nav ne vainas, bet kā izpildītāja ne īpaši
4 1 atbildēt
izskatas, ka pati salikusi visus shos meeslus par sevi... piekritu Gizitim- riktiiga BIACH
3 0 atbildēt
Iedomiigaa zose!
3 0 atbildēt