local-stats-pixel fb-conv-api

Deadmau512

19 3
Deadmau5, kas pēc izskata atgādina cilvēkveidīgu būtni ar lielu sarkanu peles galvu, taču patiesībā tas ir jauns un talantīgs džeks, īstajā vārdā Džoels Zimmermans (Joel Zimmerman) , dzimis 1981. gadā Ontario, Kanādā, kur arī šobrīd dzīvo.

Viņš ir iespējams viens no pieprasītākajiem un atzītākajiem elektroniskās mūzikas grandiem uz doto brīdi, iekarojot dancefloor čārtus ar savām progressive housīgajām kompozīcijām, kā piemēram “Not Exactly” , “Arguru” u.c. pat biežāk , nekā dažs spēj nomainīt savas zeķes.
Ļoti interesants un pat smieklīgs ir stāsts, kā Džoels tipa pie sava pseidonīma. Reiz viņa datora korpusā kaut kādā veidā (visticamāk, ka izgrauza caurumu un ielīda) iekšā tika pele un nobeidzās. Un pēc mēneša tas smirdēja tik ļoti, ka Džoels nesaprata, kas notiek un attaisīja datora korpusu un atrada vaininieku, un tā radās viņa skatuves vārds - Deadmau5 (Dead mouse - beigtā pele).
Deadmau5 vēl neilgais karjeras laiks ir panākumiem ļoti bagāts - 2008. gadā viņš tika atzīts par gada producentu un kļuva par visvairāk pirktāko mākslinieku virtuālajā ierakstu tirgū Beatport, kur viņa singls “Not Exactly/Faxing Berlin”, tika pārdots vairāk kā 30000 reižu, kas arī tika vēlāk atzīts par gada labāko singlu. Deadmau5 vēl ir daudz panākumi, kurus nepieminēšu , taču tos jus varat iečekot Deadmau5 mājaslapā - http://www.deadmau5.com/ Vēl varu piebilst, ka nupat Deadmau5 kompozīcija “Move For Me”, kas tapusi sadarbībā ar Kaskade ir ieņēmusi 1. vietu Billboard’s Hot Dance Airplay topā. Savukārt es novēlu Deadmau5 tā tik turpināt un priecēt publiku arvien jaunām un vēl nedzirdētām kompozīcijām un miksiem, kā tas viņam ir izdevies līdz šim.

Ja kādam interesē sīkāk
http://www.youtube.com/results?search_query=deadmau5&search_type=&aq=f

http://jerox.iblog.lv/






19 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.deadmau5.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
respektēju viņu!!
2 0 atbildēt
Paklausaties Chicken! The best!;)))))
2 0 atbildēt
Eso avatarsEso
itkā populārs ir, bet viņa dziesmas taa nevisais patik:/
1 0 atbildēt
Ir normāli , klausāms , bet no šitām visām elektroniskajām dejām man haus ne pārāk patīk ;)
0 0 atbildēt
Shie gabali ir patieshaam labi ;)
0 0 atbildēt
nu ir ir viņam sava fiška. http://www.youtube.com/watch?v=icl4qGvil1E , patiniet uzreizu 4:30, kur vinš stāsta par govi, tik labi uztaisīts!
0 0 atbildēt
mormals calis man patik klausos :)
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt