local-stats-pixel fb-conv-api

Dažu pazīstamu cilvēku teikumi par Stivu Džobsu, pēc t15

14 26

Te būs daži pēdējie teikumi par Stīvu Džobsu no populārājam personām. Tie, kas nezin Stīv Džobs bija Viens no popullārākiem un bagātākiem cilvēkiem pasaulē. Viņš izgudrojā iPhone un dibinājā Apple. Aizgāja no mūms 5. oktobrī 2011. gadā.

Es pats neesmu Apple produktu fans, bet Stīvs Džobs ir devis stimulu cilvēcei taisīt un izgudrot. Nav svarīgi vai tev ir MacBook, Dell vai Asus. Svarīgi ir tas, ka no šīs pasaules aizgāja ļoti labs cilvēks.

Marks Cukerbergs (facebook dibinātajs, programētajs):

"Stivs, Paldies par to, ka tu biji mans mācītajs un draugs. Paldies par to, ka parādiji - to, ko tu uztaisiji, var mainīt pasauli. Man tevi pietrūks." Bils Geits (Micrasoft dibinātajs, programētajs):" Mēs ar Stīvu iepazinamies 30 gadus atpakaļ. Mēs bijam kollēģi, konkurenti un draugi gandrīs pusi no mūsu dzīvēm." Baraks Obama (Pirmais ASV melnādainas prezidents, tagadējais ASV prezidents):" Nevar būt lielāk nopelni Stīvam, ka tas fakts, ka lielāka pasaules daļa uzzināja par to, ka viņu izmeta no kompānijas, kuru viņš dibināja" Arnolds Švarcnigers(38-Kalefornijas Gubernators, aktieris, kulturists):" Stīvs izpildija Kalefornijas sapni katru savas dzīves dienu. Viņš mainija pasauli un iedvesmoja katru no mūms." Tonijs Hauks(proffesionāls skeitbordists):" Stīvs Džobs bija īsts vecis."
Labākā stīva Džibsa runa kura nav saistīta ar roduktiem ar "i" burtu bija Stenfordā, 2005 gadā. Tie kas nav to redzējuši, laiks noskatīties.



14 26 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.simpsons.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
H avatarsH

pats nemāki tulkot? pretīgi lasīt huiņas no google translate + tā jau ir arī necieņa pret Stīvu. emotion

14 0 atbildēt

gramatika..ai ai ai

1 0 atbildēt

Viņš ir dzīvs mūsu sirdīs.

0 0 atbildēt

Kā nav kauns ielikt tik pavirši uzrakstītu tekstu? Neliec komatus, ja nejēdz un labāk vispār netaisi rakstus, ja neesi spējīgs, vismaz, 2x pārlasīt, ko pats esi sarakstījis!

0 0 atbildēt

I DON'T GIVE A FUCK..!!   Kad vienreiz beigs likt tos miroņu rakstus spokos?

2 6 atbildēt