local-stats-pixel fb-conv-api

Daniel Negreanu ''KID POKER''2

20 0

Dzimšanas datums: 1974. gada 26. jūlijā
Dzimšanas vieta: Toronto, Kanāda
Dzīvo: Lasvegasā

Dzimis rumāņu vecākiem, kas 1967. Gadā bija atbēguši uz Toronto, Kanādu, no dzimtās zemes. Daniel bija nolemts netradicionālam dzīves stilam. Negreanu desmit savus gadus nodarbojās ar mahinācijām pūlā un spēlēja pokeru. Daniel pameta skolu, un pilnībā nodevās spēlētāja dzīves stilam, vietējā labdarības kazino. Viņš meklēja nelegālas spēles visā valstī. Vinnējot naudu, Negreanu 22. gadu vecumā pameta Kanādu un devās uz Lasvegasu, sekojot savam sapnim, kļūt par profesionālu pokera pro. Diemžēl ceļš aptrūkās, un viņam nācās atgriezties Toronto, lai atkal vinnētu naudu.

Pirmo svarīgo turnīru viņš vinnēja 1997. Gadā – World Poker Finals, kas norisinājās Foxwoods.

Daniel Negreanu savu iesauku KID POKER ieguva 1998. gada Texas Holdem pasākumā, kur vinnēja savu pirmo aproci, un bija kļuvis par jaunāko čempionu pokera vēsturē (23. gadu vecumā).

Gadu vēlāk, Negreanu vinnēja US Poker Championship, kas norisinājās Atlantic City, kā arī World Series of Poker $2,000 pot limit.

Kopš 2003. gada Negreanu ir vegāns.

2004. gada WSOP, pēc tam kad bija ieguvis aproci, un iekasējis naudu piecos pasākumos, Negreanu tika iesaukts par Toyota Player of the Year.

Negreanu bija 2009. gada WSOPE „Runner Up”, finišēdams kā otrais, pēc Barry Shulman. Šis turnīrs viņu padarīja par visu laiku pelnošāko pokera spēlētāju, ar $12 miljonu lielu dzīves peļņu.

Gara darbi

“STACKED with Daniel Negreanu” ir pirmā jaunās paaudzes video spēle (xbox), kur iespēja spēlēt kvalitatīvu Texas Hold’em spēli. Atkarībā no līmeņa, triek sniegta iespēja spēlēt pret plaši pazīstamiem pokera pro. Viņš ir izdevis ne vienu vien grāmatu, kā piemērām “Power Hold’em Strategy”, “Holdem Wisdom for all players”, “More Jold’em Wisdom for all players”. Vairāk kā 100 raksti žurnālā “CardPlayerMagazine”. Piedalījies vairākos Tv šovos: Late night poker, Poker after dark, High stakes poker, utt.









20 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Viens no maniem mīļākajiem pokera spēlētājiem.

1 0 atbildēt

Viss jau būtu labi, ja tikai būtu vairāk domāts līdzi rakstot to tekstu. Aptrūkās ceļš? Liela dzīves peļņa? Kas tas ir?

1 0 atbildēt