local-stats-pixel fb-conv-api

Cole & Dylan Sprouse14

11 3
Cole Mitchell Sprouse un Dylans Thomas Sprouse (dzimuši 1992.gada 4.augustā) ir Amerikas aktieri kuri ir identiski dvīņi. Viņi kolektīvi tiek saukti par Cole & Dylan, Sprouse Bros(Sprouse Brāļi), vai Sprouse Twins(Spruse Dvīņi). Viņi ir pazīstami no savām lomām filmās "Big Daddy", kā Patrick Kelly filmā "Grace Under Fire", kā Ross's dēls Ben filmā "Friends" (lomu atveidoja Cole). "A Modern Twain Story: The Prince And The Pauper" un viņu pati slavenākā loma ir Disney Channel seriālos "The Suite Life of Zack & Cody" un "The Suite Life on Deck". Kā rezultātā šie seriāli ir kļuvuši slaveni jauniešu un citu vidū. 2009. gada aprīlī, People Magizine izlaida 80 lappušu speciāl-izlaidumu, kas gandrīz pilnībā ir veltīts Sprouse Brāļiem.

Sprouse Brāļi ir dzimuši Arezzo, Itālijā. Viņu vecāki ir Amerikāņi Matthew Sprouse un Melanie Wright, kuri tajā laikā mācijās Angļu valodas skolā, Toskānā. Dylan, nosaukts par godu dzejniekam Dylan Thomas. Dylan ir 15 minūtes vecāks nekā viņa brālis Cole, kurš tika nosaukts par godu džeza dziedātājam un pianistam Nat King Cole. Sprouse Brāļi atgriezās uz ASV, četrus mēnešus pēc dzimšanas. Viņi uzauga vecāku dzimtenē (Long Beach, California). Viņu vecāki izšķīrās 1997. gadā.

Filmas
11 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Maziņi viņi ir kādā filmā redzēti, bet vairāk gan ne.
2 0 atbildēt
Hāh. Disney aktieri. Gan jau, ka nākamie High School Musical "zvaigznes" :D:D
2 0 atbildēt
kur links Filmas vari apskatiities kaadas filmas bijushi ko telojushi utt.
1 0 atbildēt
Kādi viņi izskatās tagad? Un ko tēlo tagad?
1 0 atbildēt
kkādi losēni
1 0 atbildēt
Bartimaj to filmu sauca Big Daddy
1 0 atbildēt
vini izskatas tgd kaa pirmaja bildee. kur filmejas nezinu!
0 0 atbildēt
nezināju, ka viņi ir divi. :D
0 0 atbildēt
Viņi filmejas taja seriālā ''suit life on deck'' kur vinji dziivo uz kruiza kuģa.(Pa disney channel raada) Kad bija mazaki viens no vinjiem filmejas ar Ādamu sandleru vienā filmā... Neatceros nosaukumu bet Sandlers pa to siiko ruupejaas un ljaava vinjam darit ko vish grib. (Nosaukumaa varbut kkas ar teetuks vai papucis..) Beigas siiko gribeja vinjam atnjemt bet tiesa vinjam atljaava vinju patureet... Varbuut kads atceras nosaukumu?
0 0 atbildēt
Viņi filmējās arī That's 70s show vienā sērijā.
0 0 atbildēt
Paldies LomeOke bus janoka4aa :)
0 0 atbildēt
Baigi patīk 10. bilde!!! :)
0 0 atbildēt
Tajaa filma Big Daddy vi;ni abi tēloja vienu lomu emotion Un tagad viniem ir 16 gagi !!
0 0 atbildēt
Tb. 16 gadi
0 0 atbildēt