local-stats-pixel fb-conv-api

Būtu jauki iegādāties sev tādu dzīvi! :)4

24 3
Britu miljonārs Deivids Paipers (David Piper) nolēma pārdot interneta izsolē eBay savu īpašumu un sakarus, ziņo Reuters.

58 gadus vecā Paipera īpašumu sarakstā ietilpst divas viesnīcas, divas automašīnas Bentley, gleznu kolekciju, kā arī māja un ar to iegūtais tituls Lord of the Manor. Lai iegūtu iepriekšminēto māju, Deividam nācās šķirties no viena miljona sterliņa mārciņu.

Par savu īpašumu miljonārs vēlas saņemt vismaz 4 miljonus sterliņa mārciņu jeb aptuveni 8 miljonus dolārus. Izolē jau piedalās vairāk kā 100 cilvēku un minimālā cena jau ir pārsniegusi 3 miljonus sterliņa mārciņu. Izsole beigsies 11. augustā.

Deivids Paipers īpaši populārs un presei pazīstams kļuva 2002. gadā, kad viņš avīzē paziņoja, ka meklē dzīves biedreni. Toreiz uz viņa paziņojumu atsaucās vairāk kā divi tūkstoši sievietes, no kurām viņš izvēlējās 32 gadus veco amerikānieti, kuras vārds netiek paziņots. Amerikāniete no miljonāra aizbēga jau pēc divām kopīgi nodzīvotām dienām.

Deivids pats personīgi apsolījies iepazīstināt to cilvēku, kurš iegādāsies viņa īpašumu ar dažām sievietēm, kurām viņš 2002. gadā atteica.

Visu savu īpašumu Deivids nolēma pārdot, kad ārsti paziņoja, ka viņam ir vēzis. Deivids grasās par sadabūto naudu pārvākties uz Londonu, kur tad arī ārstēt iepriekšminēto slimību.

Jāpiebilst, ka šis nav pirmais gadījums, kad kāds interneta izsolē pārdod savu dzīvi un īpašumu. Iepriekš jau rakstīju, ka austrālietis Iens Ašers (Ian Usher) bija arī nolēmis pārdot interneta izsolē eBay visu savu īpašumu, darbu un sakarus. Taču izdarīt to viņam neizdevās, jo pircēji atteicās maksāt naudu.
24 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
būs jānopērk emotion
0 0 atbildēt