local-stats-pixel fb-conv-api

Benijs Hils. leģenda.16


Karjera:

Benijs Hils īstajā vārdā bija Alfrēds Hevtorns, dzimis 1924. gada 21. janvārī, miris 1992. gada 19. aprīlī.
Visu savu bērnību viņš pavadīja Hempšīrā, Anglijā.  2. pasaules kara laikā, beidzot skolu, Alfrēds strādā gan par pienvedēju, gan par tilta operatoru, gan arī par šoferi un bundzinieku, līdz viņa ģimene spēra pirmo soli izklaides biznesā, un viņš kļuva par skatuves administratora asistentu.
Alfrēds, vairāku komediantu iedvesmots, piedalījās vairākos šovos, pieņemot skatuves vārdu "Benijs" ( viņa elks bija tajā laikā slavenais komediants Džeks Benijs).
Pēckara gados Alfrēds piestrādāja vairākos TV skečos, teātra izrādēs un nelielos klubos, uzstājoties, līdz 1955. gadā, BBC kanāls deva viņam iespēju, un Alfrēds (nu jau plašāk zināms kā Benijs), zilajos TV ekrānos vadīja pats savu šovu- "Benija Hila šovs". Vairākus gadus pēc tam, viņš vadīja arī tāda paša nosaukuma radio-šovu.
Benijam pievienojās vairāki veiksmīgi komiķi, kā piemēram, Patrīcija Heisa, Džeremijs Hauks, Pīters Vemons, Ronijs Brodijs u.c. Šī šova un paša Alfrēda talanta  fani bija arī vairāki pasaulē slaveni cilvēki, piem, Čārlijs Čaplins, Snoop Dogg, arī pats Maikls Džeksons u.c.
Alfrēds pedalījās arī vairākās filmās (pavisam kopā-deviņās).

Privātā dzīve:
Viņam bija tikai daži, īsti draugi,lielākoties no viņa paša komandas. Alfrēds tā arī nekad neapprecējās, lai gan bildināja 2 sievietes- un abas reizes tika atraidīts. Izrādās, ka viņš bij  attāls radinieks Austrālijas dziedātājai un aktrisei Hollijai Valencai. ( Benija brālēns bija viņas vectēvs).
90tajos gados Benija veselība sāka pasliktināties. Viņa sirds cieta no mazspējas, un ārsti ieteica Benijam nomest nedaudz svara, kā arī mazliet atpūsties. Beniju atrada mirušu viņa paša dzīvoklī, 19. aprīlī, 1992. gadā, sēžot savā šūpuļkrēslā pie TV.Viņš bija 68 gadus vecs. Viņa testaments bija aptuveni 10 milj. vērts un tika sadalīts vairāku māsas un brāļa bērnu starpā.

**
« 1  2  3 »
28 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Njaa! Atmiņas bērnibā! :D TV pēc 23:00! Patika man šitas!
8 0 atbildēt
kādreiz skatījos, kad biju ļoti maza, bet kaut kāpēc man viņš vienmēr atgādināja maniaku kkādu emotion
6 0 atbildēt
lol, viņš ir miris tieši tajā dienā, kad es piedzimu, dīvaini. :D
5 0 atbildēt
ja nemaldos, tgd pa TV 5 rāda
4 0 atbildēt
vareja pasmieites
4 0 atbildēt
Šitais ir ultra reaals 4aliits. Dēļ viņa bija vērts bastot pirmās divas stundas agrāk :))
4 0 atbildēt
Patika viņa dziesma par to Ērniju vai kā to sauca. :D Un man palika tieši viens mēnesis, kad viņš nomira..
4 0 atbildēt
savs laiks ir nosmiets pie šī komiķa!
4 1 atbildēt
O jā, šo kādreiz ļoti patika skatīties - varēja pat celties paagri no rīta, lai nenokavētu... Tagad atkal rāda, bet... nav vairs tas... Uztvere mainījusies... Lai gan par šo to vēl joprojām var pasmieties!
2 0 atbildēt
šitais vecis prot šutkas taisīt
2 0 atbildēt
es atceros ,ka agraak wisas sērijas skatījos.... tie6aam leģenda ;]
2 0 atbildēt
man taa patika atceros ka skatijos, taa dziesminja vel tgd galvaa skan :D:D
2 0 atbildēt
o jaa šitas labaaks par mr.bean
3 2 atbildēt
Njā es arī viņu no bērnības atceros, bet neko dižu, bet atceros to, ka viņš bija komiķis un bija viņam raidījums, un tas arī viss.
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Mans viedoklis - viens no kaitinošākajiem personāžiem TV, cik esmu redzējis, lielākoties nešķita arī diez ko smieklīgi...
2 6 atbildēt