local-stats-pixel fb-conv-api

Baiba Sipeniece-Gavare11

25 5
Kā zināms, Baiba Sipeniece (36) un SIA "Coppa Ltd." līdzīpašnieks un valdes priekšsēdētājs, dizainers Gatis Gavars (39) gredzenus mija Jūrmalas Dubultu Evaņģēliski luteriskajā baznīcā, bet kāzu mielastu viesiem jaunais pāris uzsauca Jaunpils pilī, kur nesen nomainījusies kafejnīcas vadība. Te piepildījies tautā zināmais teiciens, ka jauna slota tīri slauka, proti, iepriekšējie virtuves darbinieki un profesionāli pavāri vienkārši atstādināti no amata, jo jaunajai vadībai līdzi nāk sava komanda. Bet, ak vai — jaunie darbinieki ne tikai neprot vai arī nespēj pagatavot viduslaiku stila maltīti, ko tik ļoti iecienījuši pastāvīgie Jaunpils viesi, bet pat neizpilda iepriekš pieņemtos pasūtījumus. No drošiem avotiem kļuvis zināms, ka tagad daudzi viesi dodas prom no Jaunpils vīlušies, uzzinot, ka gardos viduslaiku ēdienus un dzērienus tur vairs nevar nobaudīt. Jaunā kafejnīcas vadība kategoriski iebildusi pret viduslaiku virtuvi. Vienīgi pēc ekskursijas pa pili apmeklētāji vēl var daļēji gremdēties atmiņās par gardo viduslaiku mielastu, nomēģinot pāris ēdienu no iepriekšējās ēdienkartes. Neapmierinātību ar ēdināšanu izteikuši arī sporta nometnes dalībnieki, kas uzturējušies pilī. Kādreiz virtuves darbinieki varēja iepazīties ar pilī notiekošo pasākumu — kāzu vai jubileju — scenārijiem. Tagad viss tiek organizēts lielā slepenībā un virtuves ļaudis pat nezina, kādam pasākumam galds jāklāj. Iespējams, šā iemesla dēļ arī radio un televīzijas zvaigzne Baiba Sipeniece savās kāzās palikusi bez lielās kāzu tortes. Lai glābtu situāciju, kāzinieki sazvanījuši Rīgas konditorejas izstrādājumu ražotni "Sala", un pēc neilga laika no Rīgas uz Jaunpili atgādātas četras nelielas tortes. "Jaunpils virtuve ir zem katras kritikas," teica kāda persona, kas pārzina situāciju pilī, bet vēlējās palikt anonīma. Latvijas Piļu un muižu asociācijas izpilddirektore Laima Lupiķe ir pārsteigta par to, ka Jaunpilī vairs nav viduslaiku virtuves. Viņa teic, ka par to uzzina no žurnālistiem, jo Latvijas Piļu un muižu asociācijas kompetencē neietilpst uzraudzīt Jaunpils virtuvē gatavoto ēdienu kvalitāti. "Protams, ja pilī ir laba un garšīga virtuve, mēs varam par to daudziem cilvēkiem pastāstīt, bet, ja tā nav, mēs par to neinformējam. Žēl, ka Jaunpilī tā noticis," teic Lupiķe.
25 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
aj,viņa vnm ir bijusi forša! :) nezinu nevienu otru tādu cilvēku,kuram 4ista vārdi nav kabatā jāmeklē :)
3 0 atbildēt
man ar viņa dikti patīk
3 0 atbildēt
Tik enerģisks un jautrs cilvēks-Baibiņa:) žēl ka viņai tā sanāca,tomēr nepatikamijo kāzu torte ir vnk svarīga sastāvdaļa-nejau ēšanas pēc...
3 0 atbildēt
hmmm, nu tad pie taa raksta vajadzeeja pievienot virtuves skatus,vai pils skatus,kaut kaa taa... Baiba un vinjas kaazas te tik taada garaamskrejosha epizode,raksts ta par virtuves nejeedziibaam,taateikt antireklaama... :)
1 0 atbildēt
Viņa labāk izskatās nekā šajās bildēs...
1 0 atbildēt
Man patīk viņa, patīk kā sadod vārdiski politiķiem
0 0 atbildēt
Nu,forša viņa ir!
0 0 atbildēt
Mans pazīst viņas māsu.. :P
0 0 atbildēt
MAN NEPATIK
0 0 atbildēt
Nu blin spilgta/interesanta personiiba, bet nu arii man vinja totaali riebjas. emotion
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt