local-stats-pixel fb-conv-api

Bagātākajām Slavenības vs Regulāra Cilvēki: Top 5 pār10

18 35

Daži saka, ļoti piepumpētām algas pateikt daudz par mūsu kultūras vērtībām - jo tas ir skolotāji un bārmeņi no pasaules, kas iet uz kino un pirkt jaunu virtuves iekārtu, finansējums paychecks par bagātākajām slavenībām un CEO's of pasaulē. "Kas darba samaksas dēļ paziņojums par to, ko mēs vērtību. Kā kultūra, šīs atšķirības padara šokējoši paziņojumus, par kuriem cilvēka darbību ir lielāka vērtība uz mums, "saka Dr Al Lee, PayScale.com 's direktors kvantitatīvo analīzi.

Lai gan mēs mīlestību, lai noskatītos slavenības, sportisti un vadītājiem traipse visā pasaulē, dizainers uzvalki viņu varu pusdienas un piešķiršanas rāda, slaveno cilvēku algām, var likties nežēlīgos, salīdzinot ar skolotājiem, medmāsām, auto mehāniķi un inženieri, kas uztur ASV ekonomika kolibri.

Cameron Diaz vs pamatskolas skolotājs
Vizulis pilsēta karstākie sievietēm zvaigzne padara gandrīz 1250 reižu, cik vien vidusmēra pamatskolas skolotāja. Blondīne bombshell Cameron Diaz, zvaigzne "Kas notiek Vegas" ir viena no bagātākajām slavenības, un Holivudas augstākā apmaksātu aktrise ar ir 50000000 $ ienākumu *. tipisks alga pamatskolas skolotājs ir $ 40035 .**

Vai viņa vērts? Kaut arī liela aktrise ar kūsājošs personība un kasē burvju var būt grūti atrast, pamatskolas skolotāju vidū ātrāk, svarīgākais ietekmētāji no mūsu bērniem. "Vai ir pirmsskolas vai vidusskolās, vai privāts vai valsts skolām, skolotājiem sniedz instrumentus un to studentiem vidi, lai attīstītu uz atbildīgo pieaugušajiem," atzīmē of Labor Statistics birojs. Ko jūs domājat - ir bagātākās slavenības kā Diaz tiešām ir vērts vairāk nekā 1000 reižu pamatskolas skolotāju algas ?

Alex Rodriguez vs policijas amatpersonas
Mūsu saraksts turīgo slavenības nebūtu pilnīgs bez vismaz viena atsauce uz pārmaksāto profesionāliem sportistiem algas. Un, ja jūs apvienot algu 576 policistu jums vēl nebūs vairāk kā baseball's augstāko samaksāta zvaigzne. New York Yankee trešo baseman Alex Rodriguez notiek mājās 28.000.000 $ gadā. Tipisks alga policists ir $ 48591.

Vai viņš tā vērts? Protams, A-Rod var hit vairāk māju uzturēšanu nekā ikviens, bet policisti atkārtoti laist savu dzīvi uz līnijas. Harvard izglītots rakstnieks Edvards Conlon saka daži turētājiem padarīt mazāk nekā panhandlers, nemaz nerunājot par bagātākajām slavenībām. Visa ASV Senāts padara mazāk too. Katrs senāta loceklis rada apmēram $ 170,000 gadā, pennies uz Rodriguez. Faktiski Rodriguez varētu nopelnīt senatori gada alga mazāk nekā trīs dienas. Šī talantīgs homerun zvaigzne notiek mājās vairāk nekā kombinētā algu visu 100 Senāta locekļu un 226 policijas kopā virsniekiem. Ko jūs domājat - ir sportisti tiek pārmaksāto?

Jeffrey Immelt, CEO no General Electric pret būvinženieris
Jeffrey R. Immelt nedrīkst nonākt kategorijā bagātākās slavenības, bet ar algu, kas crushes visvairāk inženiertehniskās algas , viņš joprojām var uzskatīt par pārmaksātās. General Electric vadītājs padara $ 15480000, 249 reižu algu ļaudīm, kas uzrauga ceļu būves, ēkas, lidostas, tuneļi, dambji, tilti un ūdens apgādes un kanalizācijas sistēmas. Tipisks alga būvinženieris ir $ 61929.

Vai viņš tā vērts? Immelt ir uzskaitīti Forbes ziņojumu "pārmaksa priekšniekiem" kā vienu no pieciem CEOS, kas ir "dota akcionāriem slikti sprādziena buck." Un, lai gan viņš ir darbojas GE 7 gadus, daudzi saka, viņš ir slikts līderis . Būvinženieru jāņem vērā daudzi faktori projektēšanas procesu no būvniecības izmaksām un paredzamo kalpošanas ilgumu projektu valdības noteikumiem, un potenciālo vides apdraudējumu, piemēram, zemestrīces un viesuļvētras. Ko jūs domājat - ir nepietiekamas izpildvara ir vērts tik daudz vairāk nekā būvinženieris, kas izstrādā lidostas un tilti - būtiskas infrastruktūras mūsdienu dzīvē?

Simon Cowell vs Registered Nurse
Realitāte TV tiesnesis visi mīl ienīst padara gandrīz 14000 reižu, cik vien reģistrētu medmāsa. American Idol zvaigzne Simon Cowell saka to, ko mēs esam domāšana - bet nekad uzdrīkstēties teikt. Viņš nopelna $ 72.000.000 gadā un ierindojas par Forbes Celebrity 100 saraksts 2008 22. Tipisks alga reģistrētu medmāsa ir $ 52228.

Vai viņš tā vērts? Simona asu mēli, protams, palīdz piesaistīt skatītāju, bet reģistrētas medmāsas ārstējamiem pacientiem. Viņi izglītot slims uz to veselības stāvokli un sniegt padomu un emocionālu atbalstu. Darbs var būt fiziski un garīgi prasīga, un var būt garš laiks un augsta līmeņa stresu. Tikmēr saskaņā ar Veselības resursu un pakalpojumu pārvaldes, līdz 2010 ASV būs īss gandrīz 406000 māsas. Ko jūs domājat - ir bagātākās slavenības un realitātes TV rāda, tiesneši gandrīz 1400 reižu, cik svarīga kā privātpersonas rūpējas par mūsu slimu, vecu cilvēku un ievainoti?

Beyoncé Knowles vs Auto Mechanic
Pop dīva, kas coined termins "bootylicious" padara gandrīz 2200 reižu, cik vien jūsu auto mehāniķis. Beyoncé Knowles grābekļi viņas $ 80000000 alga no kombināciju darījumiem, kas ietver modes, kino un izdevējdarbība piedāvājumus. Auto mehāniķis algas ir tuvu 40000 $.

Vai viņa ir tā vērts? Nav daudz dāmas var pašas skatuves, piemēram, Beyoncé, bet talantīgs un godīgs mehāniķis ir vērts viņa svars bling. Mehānika pārbauda, uztur un remonts automašīnu un vieglo kravas automobiļiem, kas darbojas uz benzīna, elektrības vai alternatīvās degvielas, piemēram, etanolu. Attīstoties tehnoloģijām, tāpēc veikt savu darbu. Ko jūs domājat - ir pop mūziķis, kas daudz vairāk vērtīgu nekā puisis, kas uztur jūsu dārgakmeņi riteņiem droši barreling nosaka ceļu?

Kad jūs to math, un turīgo slavenības kā Diaz algas, Immelt un Knowles šķiet absurdi salīdzināt ar tipisku amerikāņu darbiniekiem. Tad atkal, būt valsts figūra degpunkts no paparazzi stress varētu būt vērts papildu pāris miljonu dolāru veltot bagātākajām slavenības.

18 35 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

google translator nerullē!

9 0 atbildēt

raksts varētu būt ļoti labs ja vien tas nebūtu tik nesakarīgi uzrakstīts...piem., "saka Dr Al Lee, PayScale.com 's direktors kvantitatīvo analīzi" <-- ko es varu saprast no šī teikuma...?!

4 0 atbildēt

Daži saka, ļoti piepumpētām algas pateikt daudz par mūsu kultūras vērtībām

izlasīju pirmo rindiņu un sapratu,ka tālāk man nau vērts lasīt,jo es neko nesapratīšu vienalga emotion

4 0 atbildēt

es rīta agrumā vispār tajā tekstā nespēju iebraukt...bišķiņ nesakarīgs..

3 0 atbildēt

Ārprāts. Nu vnk šausmas ;D Tu to nedari speciāli gadījumā? ;D

3 0 atbildēt

:D:D tu esi mans favorīts :D:D  nu tik jau tizli,ka rodas aizdomas,ka tas tā arī ir domāts.

2 0 atbildēt

Texsts nesaprotams!!!

1 0 atbildēt

Lielisks raksts :D

1 0 atbildēt

google tulkotājā iemests, neizlabots, nekvalitatīvs raksts. varēja jau tās 10 min veltīt, lai cilvēcīgi sataisītu, informācija nav slikta.

1 0 atbildēt

brutāls FAIL!emotion

1 0 atbildēt