local-stats-pixel

Armin van Buuren-Priekšmanis viens no labākajiem Dj7

20 0

Armin van Buuren (dzimis 1976. gada 25. decembrī) ir trans mūzikas producents un dīdžejs. Dzimis Nīderlandes pilsētā Leidenē, bet uzaudzis nelielā ciematā Kaudekerkā pie Reinas.2007. un 2008. gadā viņš tika atzīts par pasaules labāko dīdžeju "DJ Magazine" gada Top 100 balsojumā.

Armins aizsāka savu karjeru strādājot par dīdžeju kādā vietējā nakts klubā ar nosaukumu "Nexus", galvenais iemesls bija mīlestība pret mūziku, un vēlme dalīties tajā ar pūli.

Pirmās dziesmas, kuras viņš ierakstīja savā jaunajā studijā bija "Touch Me" un "Communication". Armins ir savulaik teicis: "Nekad neesi sava stila gūsteknis", tāpēc viņa veidotā mūzika ir ļoti dažāda un grūti klasificējama kādā noteiktā žanrā, tomēr visvairāk Armina veidotā mūzika atbilst Elektroniskās deju mūzikas Transs apakšžanram.

Ieņemot pārliecinošu trešo vietu prestižajā DJ Top 100, Armin van Buuren no talantīga "jaunā, daudzsološā" kļuvis par trance pirmo ešalonu dalībnieku. 2005.gadā viņš saņēmis divas godalgas - Best Radio Show un Best Compilation par "A State of Trance 2004" Miami Winter Music Conference Awards - un izdevis fantastisku debijas albumu "Shivers".

Brīvība ir vērtība, ko Armīns patiešām novērtē. Pēc četru gadu darbības paša radio pārraidē "A State of Trance", Armīns parakstījis līgumu ar The Radio Department (kur atrodami arī tādi vārdi kā John Digweed un Carl Cox).

 

 

Viņš savu mūzikas stilu raksturo kā atbrīvojošu, eiforisku, pacilajošu melodisku un enerģētisku.


 


Man personīgi ļoti patīk viņa mūzika, tik pagriez skaļāk un dzīvo līdzi :))
 No video ieliku savas 5 mīļākās dziesmas, ko es labprāt un visur klausītos!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
20 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

Normaals Dzeks

2 0 atbildēt

klausos State of trance labu laiku jau :P

2 0 atbildēt

 

Trance Around The World

2 0 atbildēt

Fascinējoši! (:

1 0 atbildēt

atbildot uz TGhood komentāru " klausos State of trance labu laiku jau :P " Me too :)  

1 0 atbildēt

ASoT 4 ever!

1 0 atbildēt

Armins labs/ Bet Tiesto labāks. (priekš manis)

0 0 atbildēt