local-stats-pixel fb-conv-api

Apraksts par Avrilu Lavigni.4

4 2

Vārds: Avril Ramona Lavigne. Dzimšanas datums: 1984. gada 27. septembrī. Dzimšanas vieta: Kanādā, Ontario pilsētā. Žanrs: pop rock (pop roks), pop punk (panku pops), alternative rock (alternatīvais roks). Profesijas: dziedātāja, mūziķe, dziesmu sarakstītāja, aktrise, modele. Instrumenti, kurus spēlē Avrila:


„The Best Damn Thing” ir trešais kanādiešu roka dziedātājas – vārdu rakstītājas Avrilas Laviņjas albums. Albums tika izdots Ziemeļamerikā un daļā Eiropas 2007. gada 17. aprīlī, un Austrālijā, un Lielbritānijā 2007. gada 16. aprīlī. Tas veica savu radio debiju Otavas radio stacijā - HOT 89.9 14. aprīlī 6:00 no rīta. Albuma pirmais singls ir dziesma „Girlfriend”, otrais singls dziesma „When you’re gone”, trešais singls ir dziesma „Hot” un singls „Innocence” (tikai Itālijā). Tas arī ietver „Keep holding on”, singlu no ieraksta filmā „Eragon”. Albums oficiāli tika atzīts par „Platinum” (platīna) ASV, sertificēts ar „double Platinum” (dubultplatīna) visā pasaulē saskaņā ar „United World Chart”. 2007. gada novembra beigās tika pārdoti ap 5 miljoni albumu visā pasaulē.
Rakstīt par Avrilu Laviņju es izvēlējos, jo viņa ir mana mīļākā dziedātāja. Laviņja raksturo albumu kā ātru, jautru, jaunu, bērnišķīgu, agresīvu, pašapzinīgu...visas labās lietas. Dažas no šīm dziesmām pieder pie pop-rock stila, citas pie punk-pop, citas pie pop mūzikas stila.

4 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

"Instrumenti, kurus spēlē Avrila:....."  daudz gan emotion

0 0 atbildēt
8 avatars8

apreksts pārlabo bet tā raksts normāls +var iedot.

0 0 atbildēt

2. bilde man patīk!

0 5 atbildēt