local-stats-pixel fb-conv-api

Andželīna Džolija filmēšanas laukumā zaudē samaņu6

14 2
Britu žurnāls «Now» vēsta, ka Andželinai Džolijai kļuvis slikti trillera «Salt» uzņemšanas laukumā. Filma, kurā Džolija atveido CIP aģenti, prasa no aktrises smagu fizisku piepūli, jo pakaļdzīšanās ainas un dažādi sarežģīti triki tajā seko cits citam. Džolijai palīdzot dublieres, taču daudz nākas darīt arī pašai. Pēc kāda no filmēšanas grupas teiktā «vienā brīdī Džolija to vairs nav izturējusi». Džolija noģībusi un sūdzējusies par elpas trūkumu un galvas reiboņiem. Tas noticis tūlīt pēc ļoti saspringtas epizodes, kurā aktrisei vajadzējis skriet apkārt visam filmēšanas laukumam. Filmēšanas grupa bijusi šokēta par vienmēr stipro aktrisi, redzot viņu tādā stāvoklī. Džolija, lai filmētos «Salt», ilgi badojusies, kas izraisījis veselības problēmas.

Filmas pirmizrāde Amerikā paredzēta 2010.gada 23. jūlijā.


Saulīt, saudzē sevi, ēd!!!
Reklāma
Reklāma
Reklāma
14 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
DIESEL - tu esi anoreksiķe, vai kā ? a nesaprotu, priekškam badojusies ? vai tad tik resna bijusi, ka filmēties nevarējusi ?
2 0 atbildēt
wtf, neproporcionaalas kaajas :D
3 1 atbildēt
vot vot redz kas notiek a rcilvēkiem kuri prātā ieņem tizlas domas nevienam vairs viņa nepatīk, anoreksiķe, bul'imiķe, da hvz kurš apzīmējums ir īstais
3 1 atbildēt
Blondi mati vinjai izskataas briesmiigi, seja uzreiz veca paliekemotion
3 1 atbildēt
11 bildē redzams,ka vecums jau piezadzīes,,, emotion
1 0 atbildēt
Tie ceļgali..bet tik un tā, vēl derētu nomest pāris 'liekus' kilogramus emotion
0 4 atbildēt