local-stats-pixel fb-conv-api

Amulets(Charmed)9

17 9
Arī trīs no 90.gadu slavenākajām jaunās paaudzes televīzijas zvaigznēm – Šenona Dohertija, Alisa Milano un Holija Mērija Koumsa – apvienotas mistiskā stāstā ar nelielu skatītāju pabaidīšanu - seriālā "Amulets"

Šī stāsta galvenās varones ir trīs māsas, kas, saskaņā ar ģimenes tradīciju, iemanto neparastas spējas un izmanto tās cīņai par taisnību pasaulē. Izrādās, ka labās burves bijušas jau daudzās Halivelu ģimenes paaudzēs, bet tikai tagad, kad ģimenē vienā paaudzē ir dzimušas trīs māsas, burvestības spēks ir visstiprākais. Nu ko, meitenēm atliek vien samierināties ar liktens lēmumu padarīt viņas par varenākajām burvēm pasaulē un to, ka viņas nekad vairs nebūs parastas meitenes. Dzīve, domājams, nekad vairs nebūs tāda kā iepriekš, un pavisam noteikti – tā nebūs vairs garlaicīga. Katra no māsām iemanto neparastu spēju – Prū tā ir prasme ar domu spēku vien pārvietot priekšmetus, Paiperai – prasme apturēt laiku, bet Fēbei – paredzēt nākotni. Taču tas nozīmē ne tikai aizraujošus un jautrus, bet arī bīstamus piedzīvojumus.
Īstais burvis aiz tā visa, protams, ir seriāla producents, visuvarenais Ārons Spelings. Darbs ar jaunajām aktrisēm viņam nav nekas jauns – Šenona Dohertija kļuva par zvaigzni viņa producētajā seriālā "Beverlihilsa 90210", bet Alisu Milano skatītāji pamanīja "Melrouzpleisā". Milano [viņa turklāt ir ne tikai aktrise, bet arī veiksmīga dziedātāja] atzīst: "Viss, kam viņš pieskaras, pārvēršas zeltā. Es strādāju ar viņu, veidojot "Melrouzpleisu", un esmu laimīga tagad to darīt atkal. Ar viņu kopā vienmēr ir tik droši!". Sarežģītākas ir Spelinga attiecības ar Šenonu Dohertiju. Taču reiz presē skandāla kārtā ieceltās domstarpības, kuru dēļ Šenonai Dohertijai bija jāpamet seriāls "Beverlihilsa", abi vairs nepiemin ar ļaunu. Tagad Spelings apgalvo, skandāls bijis preses "uzpūsts" un tā, ar kuru reiz bija "neiespējami sastrādāties" un kuras uzvedība tika saukta par neciešamu, ir mainījusies.
Lai arī burvestības padara mūsu varones gluži neikdienišķas, šajā stāstā bez cīņas par pasaules glābšanu, specefektiem un briesmām, kas draud no ļauniem dēmoniem, kas tā vien tīko nogalināt labās raganas un iegūt viņu spēku, ir arī gluži sievišķīgi noslēpumi, romantiskas aizraušanās un komiskas situācijas.
17 9 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Es shito serialu kadreiz gaidiiju ar nepacietiibu, baigi patika... :D Un lauka ar draugiem spelejam amuletu... :D:D:D
9 1 atbildēt
vai cik skaisti Tu aprakstīji Dohertiju un arī anotācija attiecās uz 1. sezonu. BET bildēs Prū redzēt nevar, un Peidža pievienojās vēlāk. varēji jau pacensties.
8 0 atbildēt
agraak wisu laiku skatiijos :D tikai rakstu gann wareeja labaaku
6 0 atbildēt
ka besii!!
5 0 atbildēt
nepatika..
5 2 atbildēt
KaaLiiC es tieši tāpat. ak šie laiki .. ;D
3 1 atbildēt
Man tas seriāls patikaemotion
1 0 atbildēt
man patiik sis seriials :)
1 0 atbildēt
Forš un interesants seriāls... emotion emotion
1 0 atbildēt