local-stats-pixel fb-conv-api

Adriana & Keitija & Leitone16

65 1

Mīļie Spoki, gribēju ievietot kādu interesantu rakstiņu, tad nu, lūk, es atcerējos, ka pirms laika biju iegājusi www.INSTYLE.com un atradu kādu no tiesas interesantu rakstiņu, proti, sarunu ar šiem trīs satriecošajām sievietēm. Tā ir tāda kā intervija trīs cilvēkiem. Viņas visas trīs sēdēja vienā telpā, malkoja kafiju un ēda smalkmaizītes, kā arī atbildēja uz intervētāja jautājumiem. Paskatīsimies, tekstu tulkot nebija grūti, jo pirms laika jau to biju izdarījusi, varbūt kāds nav redzējis? Ja gribat redzēt video no sarunām apmeklējiet YOUTUBI vai arī INSTYLE, ceru būs Jums interesanti.

Tātad, saruna ir ar ADRIANU LIMU-A, KEITIJU PERIJU-K un LEITONI MĪSTERI-L. Ir arī intīmi jautājumi, ceru, ka Jums nav iebildumu, man tieši bija interesantāk.

 

 

1. Cik gados zaudējāt nevainību?

K. Man bija 16. Saldie 16 gadi. Pēc tam biju ļoti uztraukusies vai mamma neuzzinās. Dzīvoju katru dienu ar bailēm.

A. Sekss man bija 18 gados, bet ne gluži labs, to varētu nosaukt par piemīlīgu, jo bijām jauni un šī izklaide mums tik tikko bija pazīstama.

L. Pirmā reize bija 19 gados.

2.  Cik bieži nedēļā Jūs nodarbojaties ar seksu?

A. Kad bijām jaunāki tad 4 reizes nedēļā, bet šobrīd tās ir 2 lieliskas naktis, un vairāk arī nevajag, jo tieši tajās naktīs mēs atdodam visu savu vēlēšanos būt tik tuvu otram cilvēkam, un tas ir neaizmirstami, kā mums ar Marko.

L. Tas ir atkarībā no garastāvokļa, ja rīt ir nopietna filmēšanās, mēs nemīlēsimies, bet mācīsimies tekstu. Ja esam noguruši, tad paskatīsimies vienkārši kino. Bet, vidēji darba nedēļā 2-4 reizes. Darba brīvdienās varam mīlēties kaut katru dienu, tas taču ir brīnišķīgi, un vēl sadedzina pāris tauciņus. (Smejas.)

K. Darba nedēļā ne biežāk par 3 reizēm. Ir taču svarīgākas lietas. Bet tā ir laba atpūta, tāpēc man nedēļā to gribas ne mazāk par 2 un ne vairāk par 3 reizēm.

-Keitij, tu taču esi kopā ar RASELU BRANDU.

K. (Smejas.) Jā, bet tā ir saspringtā darba nedēļā. Brīvdienās varam mīlēties kaut divas stundas, bet tās ir 3 reizes darba nedēļā. Tiklīdz ir darba brīvdienas, sekss mums ir biežāk. Tās var būt pat 7 reizes nedēļā.

3. Ko Jūs darāt, lai izskatītos tik labi?

A. Lai uzturētu sevi formā-vingroju, skrienu, nodarbojos ar jogu, spēlēju tenisu, dažkārt ar Marko uzspēlējam basketbolu. Es reti krāsojos. Ikdienā gandrīz nekad. Pirms skatēm, pasākumiem, ballītēm kā jau vairumam par manu izskatu rūpējas grimētāji.

K. Man patīk skriet krosu, bet ilgi neizturu, jo elpoju caur muti. Es 4 reizes nedēļā divdesmit minūtes nodarbojos ar trenežieriem. Vienreiz nedēļā eju uz masāžu un baseinu. Personīgā trenera man nav un nevajag. Vingrojumus atrodu žurnālos un datorā. Sports nav mana stiprā puse un no savas nemākulības es drusciņ kaunos. Man patīk dejot, katru dienu padejoju pie spoguļa. Pirms trīs mēnešiem bija doma mācīties modernās dejas vai apmeklēt baleta skolotāju, bet man bail, ka nebūšu izturīga.

L. Gandrīz visu to pašu, ko Adriana. Es skrienu krosu, nodarbojos ar jogu, vingroju un spēlēju tenisu, baseinu apmeklēju labi, ja mēnesī reizi, bet man patīk peldēties, bet labāk to daru pludmalē. Divreiz nedēļā mani masē.

4. Cik Jūs esat garas un cik sveriet, ja nav noslēpums?

L. Es cenšos neslēpties ne no kā. Un tas jau būtu mazākais no kā kaunēties un neteikt. (Smejas. )Mans garums ir 1,65. Es sveru 58 vai 59 kilogramus. Es kādu laiciņu neesmu svērusies, bet kaut kad ciemojoties pie krustmātes uzkāpu uz svariem.

A. Esmu 1,78 gara. Es svēros pirms trīs gadiem, bija 58 kilogrami. Šobrīd, pēc bērniņa piedzimšanas varētu būt 60 kilogrami un vairāk.

K. Man ir 1,69. Un svars kādi 59- 60 kilogrami.

5. Operas, balets vai teātris?

K. Man patīk gan operas, gan teātris, uz baletu esmu bijusi tikai vienreiz, 7 gadu vecumā.

A. Teātris un balets. Operas mani nedaudz uztrauc.

L. Teātris. Vienozīmīgi.

6. Kādi dziedātāji Jums patīk? Kādi mūzikas stili?

L. Man ir viena iemīļota dziesma ''Young Folks''. Man patīk kluba mūzika, jo pie tās var lieliski izdejoties. Klausos popu un alternatīvu mūziku. Īsti tos stilus nepārvaldu, man patīk šo brīžu un laika mūzika. Man patīk Šēra, bet tajā pašā laikā man patīk ''Black Eyed Peas'', man patīk dažādība.

K. Mana iemīļotā grupa ir ''Atomic Kitten'', bet diemžēl tagad jau viņas vairs nedzied kopā. Man patīk Timbaland, kā arī Lilija Alena. Mīļā, (domāts Leitoni) man arī patīk dažādība. No dziedātājām vēl man patīk Fērdžija, Britnija Spīrsa. No Lilijas dziesmām visvairāk man patīk ''Fuck You'' un ''The Fear''. Protams, arī mūzika pie kuras var dejot, man patīk arī tikai melodijas, bieži vien tādas dzirdu atrodoties klubos. Klausos Džastinu Timberleiku un grupas-Muse, Linkin Park, kā arī daudzas citas.

A. Jā, tas nu gan ir jautājums, kurā var plaši izplūst, jo to ir daudz. (Smejas.) Bieži vien I Pod klausos Madonnas un Timberleika dziesmas, man patīk Nellija Furtado. Pēdējā laika Top dziesma man ir Kešas TikTok, pirms gada tā bija Keitijas I Kissed a girl, dungoju to visur, pat dušā. Man patīk arī kantrī mūzika. It īpaši atrodoties ballītēs pie dabas. Man patīk arī moderno deju mūzika. Daudz, ļoti daudz.


7. Kādas grāmatas?

L. Man patīk daudzas grāmatas, arī Stefānijas Meieres ''Krēsla''. Tā noteikti ir manā mīļākā grāmata. Varu teikt, ka mani aizrauj gan mistiskas, gan romantiskas, gan erotiskas, gan vēsturiskas grāmatas. Viena no tām, kas man ļoti patika ir ''Bordžijas līgava'', man patīk arī ''Drakulas dosjē'' un ''Meitene ar pūķa tetovējumu'', tās man patīk visvairāk. Īsta klasika.

A. Pēdējo piecu gadu laikā neko neesmu prātīgu izlasīju, vien vienu romānu ar 100 lapaspusēm. Jā, daiļliteratūra mani aizrauj, bet grāmatas pirku un lasīju, apmēram no 7-12 klasei, šobrīd vairs nav tā lielā kāre pēc tām, labprātāk skatos kino. Man patīk vēsturiskas grāmatas. Bet tagad man uz naktsgaldiņa stāv žurnāli, maza grāmatiņa ar 100 prāta un krustvārdu mīklas. (Smejas.)

K. Jāatdzīst, ka neesmu liels grāmatu fans un grāmatu vairs nelasu, ja man nav interesanti pēc 30 lapaspusēm. Man arī kino un mūzika aizrauj daudz, daudz vairāk. Bet, labprāt palasu citātus, remarkas un prozas, biogrāfijas. Man patīk domu graudi un filosofiskas grāmatas. Bet daiļliteratūra mani neaizrauj.

8. Neparastākā vieta, kur Jums bijis sekss?

K. Pludmalē, vienreiz bija arī mašīnā, bet, manuprāt, tagad daudzi tā dara. (Smejas.) Tas bija melnā naktī.

L. Tualetē, es un draugs bijām aizbraukuši ciemos pie viņa vecākiem uz kāzu jubileju, un bija tikai ap četriem dienā, mēs aizgājām uz Seba ( Leitones draugs Sebastians) vecāku vannasistabu, tā bija ļoti liela, un mūsu neparastākais sekss notika uz grīdas -dvieļos. Tas bija pirms gada, kad bijām neilgu laiku kopā un bija diezgan liels kauns pajautāt vai nedrīkst aiziet uz guļamistabu pamīlēties. (Smejas.) Sebs bija pilnīgi par to, ka mēs droši varam izmantot guļamistabu, bet es viņa vecāku acīs gribēju un centos palikt ''kārtīga'' meitene, jo viņa vecāki aizrautīgi sekoja ''Intrigantei'' un tieši pēc seriāla filmēšanas devāmies abi pie Seba vecākiem, mājās nemaz netikām, un mums vienkārši ļoti, ļoti uznāca iekāre un vēlēšanās, tas bija viens no lieliskākajiem veidiem, kā izjust O.

A. Kāzās. Tas bija vistrakākais notikums manā dzīvē, un saistībā ar seksu to ir diezgan daudz. (Smejas.) Bijām ciemos uz kāzām, un bijām vedēji, kāzu svinībās izlavijāmies no ballītes un mīlējāmies mašīnā. Tad vēl viens, bijām ciemos uz manu vecāku pirti, mēs vienīgie gājām pirtī, mana mamma un tētis sēdēja ārā un baudīja jauko un saulaino dienu. Protams, mums sekss bija pirtī. Neaizmirstams notikums. Šis ir vsneticamākais-sekss lidmašīnā, nopietni, bet tas biju ne ilgāk par 10 minūtēm. Protams, tas bija tualetē. Esot tur jau 15 minūtes, kādam ļoti vajadzēja čurāt, tāpēc to var nosaukt par priekšspēli. Vislaimīgākā reize bija esot uz kuģa, bijām ceļojumā Grieķijā, un tieši tad es paliku stāvoklī. Tā nav visneparastākā reize, bet tas nenotika gultā, protams, turpinājums bija gultā, bet sākām mēs dušā.

9. Vai Jums ir bijis vienas nakts sakars?

A. Nu, teiksim tā, mēs bijām uz kādiem padsmit randiņiem un, tad vienu vakaru mums bija sekss, bet pēc seksa tas puisis man vairs nekad nepiezvanīja. Nezinu, vai to var nosaukt par vienas nakts sakaru, bet sekss mums bija vienreiz, kaut gan jau ilgu laiku bijām labi draugi, un ar Šonu bija par ko parunāt.

L. Nē, nav bijis, un arī negribētu.

K. Nē. Ja mēs ar Raselu nebūtu tagad kopā, tad būtu.

ja patiks ielikšu vēl...

paldies par uzmanību...

65 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Nu, vajag turpinājumu? Ja vajag, tad nākamajā būs Miša Bārtone, Bleika Laivlija un Emma Robertsa, bet, protams, ir vēl daudz citas

3 0 atbildēt

emotion es par turpinājumu!

2 0 atbildēt

tiesam interesanti :)

2 0 atbildēt

labprat turpinajumu. ;)

2 0 atbildēt

interesanti :)

2 0 atbildēt

Patika emotion

1 0 atbildēt

jā, es arī esmu ievērojusi, ka intervijās ne vienmēr atbild tā kā atbildēja citā intervijā :)

1 0 atbildēt

shausmigipatitik Keitija Perija!!! emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz ZemeņuMeitene komentāru " es par turpinājumu! "

es arii :)  

0 0 atbildēt

Keitija Perija izklausās pēc dievgosniņas salīdzinājumā ar pārējām meičām, lai gan biju domājusi (pēc dziesmu tekstiem, izturēšanās kameru priekšā, utt.), ka baigā sexbomba.. emotion tā ka - bij interesanti palasīt..

0 0 atbildēt

man patik kaitija un leitone

0 0 atbildēt

pisaas vinjas nepajokam :DDD

0 0 atbildēt

wait a sceond...cik atceros Adriana Lima, tak vsiesm uzstajīgi (tāpat, kā spirsa) stastīja , ka līdz kāzām ir jaunava bijusi un bla, bla , bla..Gotcha meiteeen...piekjerta emotion

0 0 atbildēt

vajag gan :)

0 0 atbildēt
Eu avatarsEu

Vajag, vajag, vajag VĒL! izvirtušās zvaigznes. ;D

0 0 atbildēt

Interesanti

0 0 atbildēt