local-stats-pixel fb-conv-api

«7 elles loki» jeb kam bija jāiziet cauri Keitai, lai apprecētu princi Viljamu6

278 0

29. aprīlis tev var būt parasta pavasara diena, bet Lielbritānijā tā ir gandrīz kā svētku diena, jo tiek atzīmēta kārtējā prinča Viljama un Keitas kāzu gadadiena. Šogad aprit 8 laulībā pavadītais gads. Pārim ir trīs kopīgi bērni - Džordžs (5), Šarlote (3) un Luiss (1).

Lai gan tagad viss ir kārtībā un nekas neliecina par to, ka kādreiz ir bijis citādāk, tomēr izskats var būt maldinošs, jo Keitas attiecības ar Viljamu ne vienmēr bijušas tik labas.

 

Keita jau no agras bērnības ir bijusi nosvērta un apzinīga. Kamēr citas viņas vienaudzes rotaļājās ar puišiem un skraidīja visur apkārt, viņa ģērbās pieklājīgi un pilnībā nodevās mācībām. Ne velti viņai bija iespēja mācīties vienā no prestižākajām mācību iestādēm visā Lielbritānija - Sv. Endrjūsa universitātē.

 

 

Tieši universitātē viņa iepazinās ar savu vīru. Bet kāda gan iespēja, ka topošais karalis varētu pievērst uzmanību tieši Keitai - jaunai sievietei, kura tā īsti neizcēlās uz apkārtējo fona? Viljams sāka pievērst pastiprinātu uzmanību Keitai pēc modes skates, kurā viņa soļoja pa mēli caurspīdīgā kleitiņā. 

 

 

Tomēr tas bija par maz, lai pilnvērtīgi sāktu pievērst uzmanību tikai Keitai. Tajā laikā Viljams izmantoja savu «iekārojamā vecpuiša» statusu un satikās ar vairākām sievietēm vienlaicīgi, bet Keita negribēja būt «viena no tām». 

Starp Viljamu un Keitu izveidojās draudzīgas attiecības, kas pārvērtās par romānu otrajā studiju gadā. Tieši tad viņi ar pāris universitātes draugiem sāka kopīgi īrēt dzīvokli netālu no universitātes.

 

 

Keitas dzīve pilnībā izmainījas 2005. gadā, kad paparaci izdevās noķert kadru, kurā viņa redzama kopā ar Viljamu Šveices alpos. Vienas fotogrāfijas dēļ viņa vairs nespēja iziet sabiedrībā bez uzmācīgo fotogrāfu klātbūtnes. Karaļnams nodrošināja viņai apsardzi, par ko īpaši uzstāja Viljams. 

Lai gan viņi turpināja satikties un dzīvot kopā, tomēr kaut kas mainījās, jo Viljams pārstāja atrasties Keitas kompānijā tik bieži. Viņš sāka aktīvāk satikties ar saviem draugiem, atstājot Keitu mājās. Kad žurnālisti sāka pievērst uzmanību tam, ka Viljams arvien biežāk izklaidējas bez Keitas, viņi iesāka jauno sievieti saukt par «Waity Katie» (latv. gaidošā Keita)

Beigu beigās pāris nolēma šķirties. Keita nevarēja samierināties ar to, par ko viņas dzīve ir pārvērtusies, kā par viņu ņirgājas vietējā un ārzemju prese. Pirmos mēnešus pēc škiršanās Keita bija manāmi noskumusi, kamēr Viljams izklaidējās kūrortos un izdzīvoja savas dzīves labākos gadus. 

 

 

Tomēr viss mainījās, kad Keita nolēma atsākt izbaudīt savu dzīvi. Viņa devās izklaidēties ar draugiem, iepazinās ar svešiniekiem, baudīja dzīvi, un fotogrāfi to visu fiksēja. Viņas bildes sāka rotāt žurnālu vākus, par viņu rakstīja presē. Viljams to visu redzēja un saprata, ko ir pazaudējis. 

Pēc pāris mēnešiem Viljams un Keita atsāka tikties. Tomēr īpašais notikums, kad Viljams lūdza Keitas roku, bija jāgaida vēl veselus 3 gadus. 

 

 

Arī karaliskajā ģimenē Keitu nepieņēma uzreiz. Karaliene neesot bijusi sajūsmā, ka Keita, kura ieguvusi lielisku izglītību, tā arī neatrada sev piemērotu darbu, bet darbojās žurnālā un brīvajā laikā pārvaldīja ģimenes biznesu. 

Tomēr gadu laikā Keita ir pierādījusi karaļnamam, ka viņa ir tā vērta. Viņa ir iekarojusi cilvēku sirdis, dāvājusi Viljamam trīs bērnus un ir lielisks paraugs visām mazajām princesēm. 

 

 
278 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Prieks par šo karalisko ģimeni.

6 0 atbildēt

dauņi!

1 1 atbildēt

Vēl neesmu sapratis, kurš ir lielāks krolpis - šīs viduslaiku atliekas vai viņu pakaļu bučotāji.

1 2 atbildēt