local-stats-pixel fb-conv-api

5 karaļnamu iekārojamākie potenciālie līgavaiņi0

34 0

Ja liekas, ka prinči baltos zirgos eksistē tikai pasakās, tu kļūdies - lūk, pieci no šobrīd brīvajiem prinčiem!

Atceries - viss ir iespējams, atliek vien mēģināt!

Lielbritānijas princis Artūrs Čato

Artūrs ir prinču Viljama un Harija otrās pakāpes brālēns - Elizabetes II māsa princese Mārgareta ir Artūra vecmāmiņa. No maza un klusa zēna nu ir izaudzis sportisks, labi izglītots un simpātisks puisis.

Divdesmit vienu gadu vecais jauneklis studē Edinburgas Universitātē mākslas vēsturi, bet viņa sirds pieder okeānam. Artūrs ir ne tikai prasmīgs nirējs, bet arī karstasinīgs cīnītājs pret pasaules okeānu piesārņojumu.

Grieķijas un Dānijas princis Filips

Filips ir pēdējo grieķu monarhu - Grieķijas karaļa Konstantīna II un viņa sievas Annas Marijas jaunākais dēls. Prinča Filipa krustmāte bija pati Velsas princese Diāna.

34 gadus vecais Filips ir beidzis Džordžtaunas universitāti un tagad dzīvo Manhetenā. Princis ir slavens ar savām dēkām ar neskaitāmām modelēm.

Grieķijas un Dānijas princis Konstantīns Aleksijs​

Konstantīns ir grieķu prinča Pāvila un Grieķijas kroņprinceses Marijas Šantāles vecākais dēls. Iepriekš minētā prinča Filipa brāļadēls.

Konstantīns dzimis Ņujorkā, kur viņa tēvs pēc monarhijas krišanas Grieķijā strādā par investīciju konsultantu. Viens no zēna krustvecākiem bijis pats Lielbritānijas princis Viljams. Šobrīd 21 gadu vecais Konstantīns studē Džordžtaunas universitātē Vašingtonā.

Dubaijas princis Hamdans bin Mohameds

Dubaijas princis AAE šeihs Hamdans bin Mohameds bin Rašids al Maktums ir vecākais no Dubaijas absolūtā monarha Mohameda bērniem.

Hamdans ir Dubaijas emirātu valdošās dinastijas pārstāvis, AAE viceprezidents un viens no ietekmīgākajiem cilvēkiem visos Tuvajos Austrumos. Tiek lēsts, ka viņa kontā ir miljardi dolāru, viņam pieder 77 metrus gara jahta un vairākas pilis Abū Dabī. Visus Hamdana hobijus ir pat grūti uzskaitīt: viņš nodarbojas ar ekstrēmiem sporta veidiem, raksta dzejoļus par savu dzimteni un ģimeni, viņam pieder eksotisku dzīvnieku privātais parks un viņš interesējas par jāšanas sportu. Ārējās līdzības dēļ fani princi salīdzina ar Disneja Aladinu.

Hamdans ir populārākais Instagram princis, viņa sekotāju skaits sasniedz gandrīz 10 miljonus.

Jordānijas kroņprincis Huseins

Otrais populārākais Instagram konts (2,5 miljoni sekotāju) pieder Jordānijas princim Huseinām. Viņš ir karaļa Abdullas II un karalienes Ranijas vecākais dēls un arīdzan pirmais rindā uz Jordānijas troni.

Kad Huseinam bija vien 20 gadu, viņš kļuva par jaunāko ANO Drošības padomes locekli. Tagad, savos 25 gados, viņš ir beidzis Džordžtaunas universitāti un Karalisko militāro akadēmiju un ir pirmais Jordānijas bruņoto spēku leitnants.

34 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000