Lai gan pa virtuvi šiverējos jau sen un esmu taisījusi dažnedažādākus ēdienus, tā saucamās ''Latvijas lauku tortes" gatavošana mani tomēr kaut kā biedēja - vienmēr likās,ka tas ir dikti,dikti sarežģīti! Gadus 7 atpakaļ it kā redzēju gatavošanas procesu, bet nu - vienalga likās grūti! Tad nu nesen (šajā rudenī kaut kad) redzēju "Lapsa virtuvē" raidījumu,kur viņa cepa torti. Un sapratu,ka tas nemaz tik traki sarežģīti nav! Tā nu nolēmu mēģināt! Pirmais mēģinājums gan nav iemūžināts - torti taisīju uz Ziemassvētkiem, bija trakoti garda!
Bet šoreiz, nu jau manu otro mēģinājumu, iemūžināju. Pašas atmiņai un,lai parādītu citiem, ka nemaz tik sarežģīti nmav un katrs varam uzcept gardum gardo kūku! :)
Recepte gan drusku atšķiras no tās,ko taisīja "Lapsa virtuvē", bet princips ir tieši tas pats. Taisnības labad - krēmu gan taisīju tā,kā to darīja sieviete tajā raidījumā, jo tieši krēms ir sarežģ;itākais - galu galā, biskvītui uzcept toč ir vienkārši! :)