Šeit galvenais šai rakstā ir garšīgi pagatavot vistas stilbiņus un garšīgu, un galvenais ne visai dārgu pat varētu teikt lēta mērce.Sastāv daļas lētas un pagatavošana nav no tām sarežģītajām.
Stilbiņi ar mērcīti un piedevām made in LV15
Sastāv daļas vistu stilbiņi, garšvielas pēc pasu patikas bet iesaku kaut ko līdzīgu Vegetai.Mērcei piens un tūristu brokastis(sautēta cūgaļa),tomātu mērce,un makaronus vai kartupeļus vai nu ko sirds vēlas ko klāt ēst. starp citu šeit nava mednieku desiņa un majoneze ,un makaroni kurus izdomāju taisīt procesa laikā.
Vistas stilbiņus metam katlā ar garšvielām man bija universālās ar sali un liekam vārīties līdz āda sāk nākt nost nogaļas tad metam mieru.
Liekam uz pannas cūku gaļu sautēto cepties
kad daudzmaz izcepusies metam kādas 6 karotes tomata merces klāt un cepam maisot.
jasanāk ir šadam zaņķim..
pa to laiku katlā ir ieliets piens un liekam to visu cepto cūkas ,,gaļu" klāt un vāram
un uz panas apcepam mednieka desiņu vienu un metam mērcei klāt lai vārās uz lēnas uguns.Un dieva dēļ nelieciet miltus klāt ,bet noreducējiet jebšu novāram viņu nedaudz līdz kļūst nedaudz biezāka.Ticiet man viņa tāda paliks un būs varen garda.
kad vistiš ir izvārijies metam uz pannas apcepties brūnu jo brūnu...
kamēr cepas iepļaujam(visiem tik ļoti negaršojošo,bet veikalos bieži izpirkto) un nu jau jauno ,piktos putnus, ar mandarīna garšu.
lūk vistiņa jau gatava brūna metam iekš šķīvja un jā aizmirsu pateikt es vārot izdomāju ka šodien neēdīšu kartupeļa putru,bet gan no vakardienas sen neēstos makaronus.