Izdomāju padalīties ar savas picas recepti.
Nav pārāk grūti.
Ātri, ērti un vienkārši.
Labu apetīti ceru ka izmēģināsiet un jums garšos.
Ja ir kādi jautājumi droši prasiet!
Izdomāju padalīties ar savas picas recepti.
Nav pārāk grūti.
Ātri, ērti un vienkārši.
Labu apetīti ceru ka izmēģināsiet un jums garšos.
Ja ir kādi jautājumi droši prasiet!
Būs kādreiz japamēģina , bet es taisīšu apaļu ,jo man viss no 4 kantīgas nokrīt parasti!
Visu kubiciņos un tā bezformigi samet virsū parastās plātsmaizēs... Ideālai picai mīklas recepte līdzīgi kā Te,bet jāļauj vinai uzr;ugt divreiz un, kad pirmo reizi izrullē,tad jāsaveļ atpakaļ bumbiņa un jāizrullē vēlreiz... Piem.,vienkāršākās sastāvdaļas Vezuvio picai ir tādas - iesmērē tomātu mērci (vislabak Heinz,jo tā ir gatavota no tomātiem nevis pastas), plānas šķiņķa šķēles izkārto tā reti,tad pa starpu vēl šampinjonus un plānas tomātu šķēles..Liek cepties kādas 10-15 min.,tad izņem un uzkaisa sieru,ieliek atpakal krāsnī tikai,lai izkūst.. ņem ārā,kad paceļot picu,apakšā ir zeltaini plankumiņi,bet virspuse gaiša,maliņas mīkstas.... Vot tas ir ņammmmmmm... Vē pāris h atpakaļ cepu tādas picas, variējot vēl ar papriku,garnelēm,ananāsiem.
atlikt diršanu, katrs taisa kā viņām patīk!
pats arī taisu, tik nedaudz savādāk, miklu es izvēlos gatavo, dobeles dzirnavnieka picas mīklu, kur tik jāpiejauc ūdens un 40g eļļas, man liekas tu to eļļu par daudz gāz klāt.
Ņam ņam ņam... Es jau jūtu to smaržu caur monitōru :D:D Oh pag PAG!!! Man dators svilst!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Vegeta ir sūds. Pielikt to klāt ēdienam ir tas pats, kas nolaist ēdienu podā. Un tā nav gaumes lieta.
pirmo reiz redzu ka picai liek klat tadu sudu kaa vegeta vai vispar kkadas tada veida garsvielas.