Te gan būs nedaudz vairāk jāiespringst kā parasti, jo būs ko paņemties, bet vēders būs apmierināts. Vismaz mūsējie bija starā. Iespējams, būs jāaizņemās arī panna no kaimiņu Jura.
Kad gribās ēst.. #431
Nepieciešamās sastāvdaļas: vistas stilbiņi, kartupeļi, burkāni, sīpoli, šampinjoni, puravs, makaroni, krējums, zaļie zirnīši, baltmaize, margarīns, ķilavas vai šprotes, buljona kubiņš.
Noskalo un liek vārīties vistu stilbus.
Pievieno buljona kubiņu vai arī citas sev tīkamas garšvielas.
Sakapājam visu, kas padodas nazim. Vienīgi burkānus ieteicams sarīvēt uz rupjās rīves.
Liekam cepties sīpolus ar burkāniem, klāt pievienojam sāli un piparus pēc paša vēlmes. Nedaudz pasautējam.
Pēc pasautēšanas pievienojam klāt šampinjonus.
Izņemam vistu no katla, atdalam gaļu no kauliem un esošajā buljona, kas palicis katlā, beram kartupeļus.
Kartupeļiem nedaudz jāpavārās, tad pievienojam makaronus. Tos laikus vajadzētu parēķināt pašiem, jo vieni makaroni izvārās ātrāk, citi lēnak.
Kamēr šie tur vārās, vistas gaļu sadalam sīkākos gabaliņos un liekam cepties, kamēr paliek brūni. Tiem gabaliem vajadzētu būt tādiem, lai var dabūt mutē iekšā.
Pannā, kurā cepam dārzeņuas, piemetam klāt brūno vistiņu un piegriežam vēl puravus un atkal mazliet pasutinam.