Sastāvdaļas:
200 gr kausētais siers
50 gr Holandes siers
2 lavaši
2 ķiploka galviņas
paprikas pulveris
zaļie lociņi
Sāls
Sastāvdaļas:
200 gr kausētais siers
50 gr Holandes siers
2 lavaši
2 ķiploka galviņas
paprikas pulveris
zaļie lociņi
Sāls
Tāā. Ņemam kausētos sieru un Holandes sieru
Sarīvējam sieru, izliekam kausēto sieru un piespiežam ķiploku
Sajaucam, pārsedzam ar plēvi un liekam ledusskapī uz 30 min
Ņemam lavašu un šķēres
Lavašu sagriežam trijstūrīšos, un liekam lielā bļodā
Pārlejam mazliet ar olīveļļu, pārkaisam ar paprikas pulveri un uzmanīgi samaisam. Šīs lētās garšvīelas izvēle nebija mana labākā doma, bet varēja iztikt :D
Krāsni uzkarsējam uz 180 C, pannu izklājam ar cepamo papīru un liekam lavaša trijstūrīšus vienā kārtā. Cepam 5-7 min kamēr lavašs kļūst kraukšķīgs
Izcepušies.
Siera masu īsi pirms pasniegšanas izņemam no ledusskapja, samitrinam rokas un iztaisam bumbiņu, kuru apviļājam sakapātos lociņos
Pasniedzam kopā, pēc garšas var uzbērt vēl sāli
hmm, par lavašu, kā čipsu veidojamo, nebiju aizdomājies, labais, būs jāuztaisa :)
Nekur nebij manits , ka lavašu kads ta izmantotu , noteikti vajadzes pamegint.
Nesapratu jēgu no bumbiņas, ja tāpat ieliek bļodiņā un bumbiņa pārtop par pankūciņu.
garšvielas vajag kaisīt, kad ņem ārā no krāsns, tad tās nesadegs un garšos labi. Optima līnijas un favorit garšvielām, patiesībā nav ne vainas.
Vienīgais veselīgais kas tanī čupa ir tie ir lociņi !!! Parējais Junk food priekš resnuļiem !!!