Sastāvdaļas 2 cilvēkiem
3 vidēja izmēra, labi nogatavojušies tomāti
1 sarkanais sīpols. ja nav, var arī balto ņemt, bet ar sarkano garšo labāk. Man bija īsts milzenis, es paņemu trīs ceturtdaļas.
Paprika, ideāli 1 sarkanā un 1 dzeltenā, man piemājas veikalā nebija, es paņēmu zaļo. Bet tad atcerējos, ka man mājās ir manas mini paprikas, ko nopikru tikai izskata dēļ. Es ņēmu tās, kā bildē redzams, bet principā kā augstāk rakstīts.
Vista. Man mājās bija mazi vistu gabaliņi, bet ideālā variantā jāņem vistu šķinķīši. Ar tiem arī ir ērtāk visu pēc tam izkārtot, jo krāsnī visu liek tā, lai vista nebūtu aprakta zem dārzeņiem.
3 ķiploka daiviņas. Ja liekas, ka apr daudz, var likt mazāk. Man ļoti garšo ķiploks, īpaši krāsnī cepts.
Garšvielas, man patīk timiāns te. Cik, atkarīgs no gaumes
Tējkarote paprikas pulvera
2 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes balzamiko etiķis
Sāls. Es ņemu rupjo sāli, kaut kā šķiet, ka labāk piestāv ēdienam
Pipari. Vēlams svaigi malti
Trauks gatavošanai, ideālā variantā dziļāks cepamtrauks. Izmēram jābūt tādam, lai visam ir vietas, bet nav arī viss vienā masā, kā, piemēram, sautējumu gatavojot.