local-stats-pixel fb-conv-api

Es un Garnier. Otrā nedēļa.4

59 0

Tātad atkal ar nokavēšanos :) bet tā jau sievietēm pieņemts-kavēt ir normāli :))

   

Atzīšos godīgi,šī bija tā nedēļa ,kurā divas reizītes izlaidu procedūras. Kā jau tas dažkārt gadās-tu atnāc mājās 4 no rīta un tev visvairāk gribās tikt gultiņā un tu nepavisam nedomā,ka jānotīra seja. Zinu grēks pret seju,bet pirmais lai akmeni tas,kurš bez grēka :))


Runājot par pumpām,kas bija uzmetušās... Tām piebiedrojās vēl pāris,jau sāku pārdzīvot,kad atklāju mazu viltību,kas palīdz. Nu vismaz manai ādai-Toniku lietot ik pārdienas,ne katru dienu :)  Tagad ikdienas procedūrās ietilpst tas sarainais un krēms,toniku lietojam reizes trīs nedēļā :) Tici vai nē-pumpas pazudušas,āda līdzinās maza bērna pakaļiņai :)


Gribējās pāris vārdus veltīt arī manam cīņu biedram Mojitogirl,kura rakstīja,ka  toniku acīm ne tuvu nelaiž klāt,jo tas kož :) Mīļā,visiem šiem līdzekļiem klāt rakstīts,ka acu zonai viņus nedrīkst lietot-pat krēmam :) Nemaz nerunājot par toniku,kas ož pēc kaut kā grādīga :)

Nedēļas bilance.

Atgādināšu,ka uzsākot testu mans mērķis bija iegūt tik skaistu ādu,lai puiši met ar tel numuriem,meitenes raud aiz skaudības un viss man apkārt zied :)

Ar numuriem nav vēl neviens nemet,bet intensīvi skatās man virsū un smaida. Vienu reizi gan tas bija dēļ kečupa traipa pie mutes un uz krekliņa.,pārējās reizes tiešām nezinu-varbūt dekoltē vai svārku īsums iespaidoja... man tomēr gribētos ticēt,ka tas ādas skaistuma dēļ.

Meitenes ,man par lielu pārsteigumu,neraud, bet saka,ka es ļoti labi izskatoties. Arī 4 darbadienā mana āda izskatās atpūtusies un svaiga,kā pēc atvaļinājuma :)

Par puķītēm. Noziedēja ievas ,ceriņi ar uz beigām jau,laikam saprata,ka ar manas ādas skaistumu nevarēs sacensties :) Jasmīni vēl nezied,laikam baidās :))

 

Tas laikam pagaidām viss. Turpināsim testu,turpināsim vērot,pierakstīt.

Attā :)

59 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

hehe :) man šķiet beigās mēs plusmīnus visi nonāksim pie līdzīgiem secinājumiem :D

2 0 atbildēt

man vairāk BODYSHOP iet pie sirds. garnier diemžēl nē...nu bet tas jau kā kuram.emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " cik vins maksa? :D " ap 3ls

0 0 atbildēt