local-stats-pixel fb-conv-api

Windows 813

Nākamo Windows versiju sauks Windows 8 un tā tiks izlaista 2012. gadā, vai ne? Konferencē par dažādu programmu izstrādi , kas notika pirmdien teica Steve Ballmer. Līdz šim brīdim kompānija nekad nav izpaudusi jaunās sistēmas nosaukumu.

Microsoft apgalvo, ka nav oficiāli paziņots ne jaunās operētājsistēmas nosaukums, ne arī izlaisšanas laiks.

Balmers teica, ka kompānija gatavo jaunu Windows versiju un gala rezultāti gaidāmi 2012. gadā. Windows 8 būs pieejams uz datoriem, planšetdatoriem un citām ierīcēm.

Taču Microsoft cenšas norobežoties no paziņojumu sniegšanas. Uzņēmums norāda, ka Balmers varētu paslīdēt uz mēles un, ka īstenībā Microsoft strādā pie Windows 7 uzlabošanas nevis pie Windows 8.

Neskatoties uz visām šīm runām novērotāji Windows 8 beta versiju cer ieraudzīt jau šogad, bet galīgo versiju 2012. gadā.

Klīst baumas, ka Steven Sinofsky (Windows un Windows Live departamenta vadītājs) sniegs interviju par Windows 8 un tās iespējām AllThigsD D9 konferencē, kas notiks no 31. maija līdz 2. jūnijam.

Vairāk -> webstart.dempers.lv

72 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

man liekas Windows 7 un Windows 8 megina papildinat windows vista...vista tada ka beta versija kkam baigi atri izdod vini tos OS pedeja laika

4 0 atbildēt

Es arii lietoju agrak xp visu laiku, tagad pargaju uz win7 un atpakal xp nemaz negribas

2 0 atbildēt

Būs pārsteigums. =)

1 0 atbildēt

Īstenībā vispopulārākā jua tagad ir windows 7!

1 0 atbildēt

2012 tacu pasaules gadsL::D

0 0 atbildēt

ceru ka windows 8 bus driz un bus vel labaks par windows 7, vismaz ceru ka nebus izgaziens ka vista, bet ko lai zina microsoft tada nelaga tradicija, viena laba OS  nakosha slikta.

0 0 atbildēt

emm vsp jau win8 būs vairāk domāt priekš planšē datoriem, jo pastoties win8 prezentāciju to var viegli noprast. Protams uz stacionārajiem un laptopiem viņš arī būs pieejams, bet Microsoft win8 veidos tā lai būtu ērtāks uz planšēdatoriem :)

0 0 atbildēt

tagad vis populārākā ir xp , pēc pāris gadiem būs tikai wid.7  uz tādu 8 toto neviena prog neies!

2 4 atbildēt

... un tad 2020. gādā bils Geits paziņo- mēs veicām testus kuros noskaidrots ka Windovs XP ir viss labākā operetājsistēma atrap visiem Windoviememotion

0 2 atbildēt