local-stats-pixel fb-conv-api

Reklāmu noņemšana internetā7

70 3

Sveiki! Šoreiz jums pastāstīšu, kā var atbrīvoties no reklāmām internetā :) PAgaidām tikai Firefox lietotājiem būs šāds prieks :) Tas ir vajadzīgs, jo traucē strādāt un koncentrēties, piemēram, ss.lv skatoties sludinājumus, mums gar labo malu braukā reklāms kustīgās :) Turpmāk tā vairs nebūs :) Kas jādara? Nu tas viss par brīvu protams :)

1. Ieejam lapā: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

2. Nokačājam un ieinstalējam spraudni

3. Restartējam Firefox un atveram:  “Tools -> Adblock Plus Preferences” vai spied Ctrl+Shift+E

4. Ejam uz:  Filters -> Add Filter Subscription” un atrodam pogu “Add a different subscription…”

Piezīme: ja nestrādā atkārto 4. soli divreiz :) Ja pēc spraudņa instalācijas atveras liels logs, veram ciet! :)

5. Apakšā laukos ievadam:

Subscription Title: Draugiem.lv

Filter List Location: http://www.ntw.lv/draugiem_by_ntw

(Skatīt 1. attēlu, lai visu skaidri saprastu)

Ieejam draugos, kuros vairs nav reklāmas :) (2. attēls)

Tālāk:

Lai noņemtu jebkuru traucējošu animāciju, nospiežam uz uznirstoša uzraxta "block" virs vai zem tās :) Tad pievienojam filtru un reklāmu šajā saitā un no šīs adreses vairs nav :) (3. attēls sīkākai informācijai)

Lai bloķētu jebkuru bildi, ar labo peles pogu uzspied uz tās un paņem: "AdBlock Plus: Block Image" un pievienojam filtru :) (daram tāpat kā 3. attēlā, tikai savādāks sākums)

Lai noņemtu google ads, jāuzspiež ar labo un būs "AdBlock Plus: Block Frame" Pārējais kā parasti :) Tikai skatamies vai tur ir adresē google vai ads vai kāukāds tāds texts :) Parasti jāņem 4. izvēle  no apakšas lai visus nobloķētu :)

Paldies par uzmanību un lai jums veicas reklāmu noņemšanā no visiem potrtāliem! Ja ir jautājumi, tad droši :) Piezīme: Filtrs jāpievieno tikai vienreiz :) Un lapas lādēsies daudz ātrāk :)

70 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Sen jau lietoju Adblock plus...laba lietiņa :)

3 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " nevaru atvērt to m-lapu rāda ka satur kādus v... " Nezinu es tikko iegāju un nekādu vīrusu tur nav :)

2 0 atbildēt

atbildot uz ff komentāru " lieto operu un tur taa stelle ir vel vienkars... " To es zinu ka operai kauko tur var :) Bet man vajag firefox jo ir lietas kas operai neiet kā vajadzētu. (piemēram draugi un spēles tur) Lielās lapas veras ilgi vaļā :(

1 1 atbildēt

atbildot uz GothicAutumn komentāru " Ar Operu tas izdarāms simtreiz vienkāršāk. Ja... " Mozzila ir stiligaka neka tava Opera ;) :D  

0 0 atbildēt