local-stats-pixel fb-conv-api

Kā lejuplādēt dziesmas no draugiem.lv mūzikas sadaļas?9

106 2

Daudziem noteikti ir gadījusies situācija, kad vēlas iegūt kādu latviešu pagrīdes grupas dziesmu, bet tā nekur citur nav atrodama, kā draugiem.lv mūzikas sadaļā. Šajā rakstā pastāstīšu, kā tad lejuplādēt un apstrādāt dziesmu, lai viņu būtu iespējams klausīties uz dažādiem mūzikas atskaņotājiem utt. Pamācība attiecas tikai uz Mozilla Firefox lietotājiem.

Dziesmas lejuplādēšana.

Ieinstalējam Firefox spraudni “Video DownloadHelper”. Restartējam Mozilla Firefox. Izvēlamies “Skats -> Rīkjoslas -> Pielāgot” no Firefox izvēlņu joslas. Sameklējam DownloadHelper ikonu un iznesam ārā kaut kur sev redzamā un ērtā vietā. Tālāk dodamies uz draugiem.lv mūzikas sadaļu un atveram sev vajadzīgā makslinieka profilu. Palaižot attiecīgo dziesmu no saraksta un redzam, ka DownloadHelper ikona iekrāsojas. Spiežam uz blakus esošās bultiņas un lejuplādējam .flv failu.

Konvertēšanas uz mp3 formātu (1. metode)

Dodamies uz “VideoLan” mājaslapu un lejuplādējam “VLC media player” (ja jums ir vecāka versija, tad atjauniniet uz jaunāko). Kad tas darīts, tad ieinstalējam to (sīkāk neskaidrošu, kā to darīt). Atveram “VLC media player”. Spiežam uz Media = > Convert / Save… => Add… (atrdodam novilkto failu) => Open => Convert / Save. Pie Destination file spiežam uz Browse => atveram mapi, kur saglabāt dziesmu un File name lauciņā rakstam dziesmas nosaukumu (nosaukums.mp3) => Save. Pie Profile sadaļas izvēlamies profilu Audio-MP3 un spiežam uz blakus esošo pogu (āmurs ar skrūvgriezi). Atveram sadaļu Video codec un izņemam ķeksi no Video. Atveram sadaļu Audio codec un pie Bitreits nomainam vērtību uz 320kb/s (draugiem.lv lejuplādētās dziesmas ir ar zemāku bitreitu, bet liksim uz maksimālo, jo tas dažādām dziesmām var atšķirties). Kad tas izdarīts, spiežam uz Save => Start. Vlc media player tagad sāk konvertēšanas procesu (apakšā skaitās sekundes). Kad beidzās sekunžu skaitīšana, dziesma ir gatava atskaņošanai.

Konvertēšanas uz mp3 formātu (2. metode)

Atver online konverteri - http://www.flv2mp3.com/. Izvēlamies “Convert by upload”, tālāk sameklējam savu failu, piekrītam noteikumiem, “Next”. Atstājam visu pēc default un lejuplādējam dziesmu .mp3 formātā.
106 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.ripclan.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Izpalīdzīgi. Paldies. +.

5 0 atbildēt

Labs, paldies, viss strādā :)

3 0 atbildēt
0 0 atbildēt

Ir vell atraks veids: Ja ir FF nolade šo https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748/ tad ( Ar tejieni sakot iet uz Chrome ar) uzmet šo scriptu http://userscripts.org/scripts/show/49015 ;(spied Install) tad kad iesi kadu muziku klausities muzikas lapa tad bus radises Download linki nolade un vari iemest to flv ar to 2 metodi. Ar to kas viņam ir baigais čakars. Mana metode ir atraka un efficientāka. Tas strada tikai dr.lv Izmanto uzmanigi no  (K)AKKA/LAA

1 1 atbildēt

Šo programmu lietoju jau ilgi un dikti, bet jā, laba programma... Ar viņu var lejuplādēt video, audio no gandrīz visiem saitiem

0 0 atbildēt