local-stats-pixel

Konkurss - 1.darbs!11

4 4
Reiz kādā Nevatas ciematā dzīvoja mazais Andrītis.Viņa tētis bija kurjērs, kas ceļoja uz tālām valstīm. Māte bija ļoti norūpējusies par to, ko Andrītis dara vakaros. Andrītis vakarā sērojot par mazo Jūras cūciņu Lilu, raudādams un ar asarām sejā mātei lūdz nopirkt mazu trusīti. Māte atbildējusi ,,Andrīt vai tad tiešām tev tas ir tik svarīgi?'' Andrītis ar savu asariņām sejā sacīdams ,,Mammu,Mammu ! Man vaig kādu, kas naktīs mani sildītu, kas katru dienu blakus būtu, kas man prieku dāvātu,mammu Lūūdzūū!
Māte neapdomīgi sacīdama ,,Andrīt, es zinu kā tu juties, bet tiešām to nevaram nopirkt pēc kafijas tases ?''
Andrītis asarām acīs pagrūdis mātes tasi saplēsis dārgo Igaunijas Mistera Telforjera Šedevra tasīti,Māte bija tik satriekta, ka uz Andrīti dusmojās pat līdz veikala durvīm''
Veikala pārdevējs Jānis jautādams un pie reizes drāzdams zīmuli jautājis ,,Kādu dzivnieciņu vēlaties ?'' Andrītis mīļā balstiņā sacīdams ,,Trusīti,Trusīti!"' Tā nu pārdevējs aizvedis viņus pie trusīša un sacijis ,,Bet šim zaķim patīk gulēt,viņš ir skaists, bet netīrs.''
Pārdevējs sacijis ,,Varētu atrāk es kavēju vilcienu ? ''
Māte sacijusi ,, Jā ņemam !''
Atnākuši mājās Andrītis trusīti nolicis uz galda. Māte noraizējusies aizgāja uz poda. Tā nu viņa tur spieda ārā ko varēja !
Tā nu viņa nospiedusi rokturi un nolaidusi ūdeni visas viņas fekāļi nonākuši vircā.
Andrītis neapmierināti sacīdams ,, Tad jau labāk būtu ņēmuši Pandu neviss kautkādu vecu balodi, kas pat staigāt nemāk , kas tik lēkā un lēkā un apēž manus sarīvētos burkānus. Māte apsēžoties savā dīvānā skatās televīziju , kamēr Andrītis piebaro savu trusi. Māte pa televizoru redzējusi, ka šodien būs Disco Stjū simpsōnos.
Andrītis ļipatoja ļipatoja pakaļ savam trusim kamēr skrēja un ieskrēja durvīs uz nolauza zobu ! Pēc pāris mēnešiem Andrītim bija protēzes un visi dzīvoja laimīgi kamēr trusītis vel bija dzīvs !
4 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
Māte noraizējusies aizgāja uz poda. xD par šito vien var apkrist :D fekāļi nonākuši vircā. Virca ir liellopu mīzeļi... :D Un nav tam nekāda sakara ar Fekāļiem :D lēkā un lēkā un apēž manus sarīvētos burkānus Kur dzirdēts ka trušiem dod rīvētus burkānus... Bet vārds apēž vienkārši nogalina xD paldies... par humora devu labam miegam :D
3 0 atbildēt
Kas tas, pie velna, par sasodītu marasmu? emotion
3 0 atbildēt
Oho kādam kautkas patīk :D
2 0 atbildēt
Tāds ir mūsdienu jaunatnes domu gājines :D
2 0 atbildēt
tur kkas ar laikiem klibo.
1 0 atbildēt
LeBagman - man mājās ir trusis, un viņš ir tik izlutināts ka burkānus ēd tikai rīvētus ! Godavārds :D Bet par pasaku neko neteikšu ! Tikai novērtēšu ;)
1 0 atbildēt
kur ir Jaanis?
1 0 atbildēt
Nesapratu raksta domu un jēgu - baigais samudžinājums. Kādam skolā literatūrā un latviešu valodā ir 2
1 0 atbildēt
Veikala pārdevējs Jānis jautādams un pie reizes drāzdams zīmuli jautājis Šeit būs jānis ;).. Tad nelutini savu trusi :D
1 0 atbildēt
Tā nu viņa nospiedusi rokturi un nolaidusi ūdeni visas viņas fekāļi nonākuši vircā. :D:D LOL xD
1 0 atbildēt
Galiigs suuds...
1 0 atbildēt