local-stats-pixel fb-conv-api

Gribi mēnesī pelnīt Ls 1000?218

1037 20

Tuvojas Saeimas vēlēšanas un es nezinu par ko balsot, ja godīgi, man nešķiet, ka spēšu izdarīt pareizu izvēli jo politiķu solījumiem sen jau neticu.  Lai kaut kā sev un citiem padarītu vēlēšanu procesu interesantāku, man radās ideja piedāvāt spokiem izveidot savu spoku partiju.

Šādai partijai būtu jābūt radikāli atšķirīgai no jau esošajām partijām, tādēļ piedāvāju šādu ideju:

1) Partijā var iestāties jebkurš neatkarīgi no vecuma, partijas biedra maksa ir tikai 10 cepumi mēnesī. Citās partijās biedra nauda ir jāmaksā latos un par partijas biedriem var kļūt tikai no 18 gadu vecuma.
2) Vēlēšanu sarakstā iekļaujamos kandidātus nosaka izlozes kārtībā. Citās partijās sarakstos parasti iekļūst godkārīgākie partijas biedri, kā rezultātā mums ir daudz "godkārīgu tautas kalpu". 
3) Visus partijas lēmumus pieņem publiski balsojot aptaujās spoki.lv lapā. Tas nozīmē, ka teikšana būs visiem spokiem neatkarīgi no vecuma.  

Kas notiks, ja spokus pēkšņi ievēlēs Saeimā?   
1) ROFL. Mēs rēksimpagrīguvārtīsimies un sarīkosim baļļuku.
2) Ievēlētie spoki saņems katru mēnesi Ls 1000 algu. Spokam jābūt vismaz 21 gadu vecam, lai kļūtu par Saeimas deputātu, sorry - to neizdomājām mēs.
3) Ievēlētie spoki informēs pārējos par to, kas notiek Saeimā - ievietos smieklīgus foto, stāstīs par interesantiem notikumiem un citādi atskaitīsies par saviem piedzīvojumiem "kalpojot tautai".
4) Ievēlētie spoki izliks aptaujas spoki.lv, lai no pārējiem spokiem noskaidrotu kā būtu jābalso par vienu vai otru jautājumu.
5) Ievēlētie spoki centīsies četrus gadus noturēties pretī vilinājumam pārdot savas balsis citām partijām.  

Kādi ir nākamie soļi?  
1) Visi, kas atbalsta šo ideju, balsojiet par šo rakstu, komentējiet un pastāstiet draugiem.
2) Ja atbalsts idejai ir pietiekami liels, mēs ieviesīsim spoku partijas sadaļu, uzzīmēsim partijas virtuālo nozīmīti un sāksim pieņemt partijā spokus.
3) Ja partijā iestāsies vairāk kā 1000 spoku, tad sāksim organizēt partijas dibināšanas kongresu.  

Tagad balso par šo rakstu, balso aptaujā un iesaisties lielajā politikā!

1037 20 218 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 218

0/2000

Jacky atradis pagrabā vectēva fofas no kara laikiem?!???

17 1 atbildēt

Jā varbūt vēl sataisīsim vietējo dzērāju partiju ?

ja tas būtu tik vienkārsi Latvijā būtu 10000000000000000000000000000000000000000000 partiju !

Pietam par tādu partiju kā spoki nebūtu balsotāju !!!

Un 2000LS neviens nepelnīs !

Jacky kārtējo reizi uzraisija rakstu visi salika plusiņus viņš norāva medaļas un visi priecājas !

15 0 atbildēt

Vispār jau tik publiski šito nedrīkst apspriest, jo es te nesen padzirdēju, ka spokos ir reģistrējusies kāda nenoskaidrota persona vārdā Andris Š.

16 1 atbildēt

:D kad bušu skaidra noteikti izlasishu ceru ka vel nebuss pazudis, virsrakts bija kardinosh no 2L apenisha vares sakt dzert ko labaaku :D taa man laava noprast virsrakts :)

14 0 atbildēt

Kr4 ejiet attistaties... Ja jus to visu nemat pa nopietno, nu tad jus vot izklausaties ka biku neatistitas buutnes! :D CHIILL OUT AND GET LAZY! :P

Bet visaa visuma lai dzivo anarhija ;)

12 0 atbildēt

Foršs sociālais projekts, skat ,kā vairums tik par naudu runā, bet, maukas, pamanās muti pavērt pret valdību, ka tā zogot. Skaita kapeikas citu kabatā xD  Sūdainās padibenes un zemnieki >.<

13 1 atbildēt

Kādreiz jau bija Muļķu Partija  žēl, ka nekas nesanāca ar reģistrāciju, cerēsim, ka šoreiz sanāks es PAR.emotion

12 0 atbildēt

nu man patīk, vismaz no spoku partija neko nevarētu salaist grīstē, jo viss jau gana salaists a un starp citu man ir 22 un esmu gatavs uzņemties 1000 ls algu

12 0 atbildēt

par partijas biedriem var kļūt tikai no 18 gadu vecuma.

Partijā var iestāties jebkurš neatkarīgi no vecuma

I LOL'D

12 0 atbildēt

es esmu par :)

11 0 atbildēt

labs :D esmu iekšā :D

11 0 atbildēt

tā jau ir ņirgāšanās vnk.

11 0 atbildēt

es jau galvā iedomājos logo ar uzrakstu vienoti se...v es gribēju teikt tautai :D

11 0 atbildēt

skan jau labi, bet cik tas reāli emotion

11 0 atbildēt

Tas viss izklausās smieklīgi :D Bet pašlaik, jau laikam, sliktāk nevar būt :P Tad redzēsim, kas no visa šitā iznāks :D Sanāk, ka partijā var iestāties visi, kas ir reģistrējušies spoki.lv? Bez jebkāda veida atlases vai kkā tamlīdzīga? :D

11 0 atbildēt

Kāds tedzīvo pa sapņiem :D

11 0 atbildēt

Nu, bet padomājiet. daži te dusmojas, ka lielākā daļa spoku te piesakās, jo grib saņemt tos 1k latus mēnesī un tādā gadījumā neatšķirtos no tiem kampējiem, kas tur jau sēž. tā ir taisnība, taču ..... Tā kā mēs vēl tādi neesam, mēs skaitāmies nabadzīgā tautas daļa un mums ir visas tiesības saņemt kādu "pabalstu". Iedomājaties, mēs tiekam iekšā saeimā un nodrošinam sevi pusgadu vai gadu ar labu algu, ko mēs rūpīgi uzkrājam nelabai dienai. Tai apt laikā mēs panākam to, ka tiek izstrādāts likums, kas liek pēc pusgada vai gada saeimai atkāpties un tautai jāievēl jauni cilvēki (ko lielākoties veido bezdarbnieki vai ļaudis, kas strādā uz minimālo). Tā vairāku gadu garumā katram valsts iedzīvotājam tiek dota iespēja labi nopelnīt. Izklausās godīgi vai ne?

Conspiracy, i smell it.

12 1 atbildēt

atbildot uz kazins01 komentāru " Saeimai taisni vajag taadus godiigus kaartiig... " Mhm visādus pipļakus, kas viltus profilus taisa un šmaucās. Te laikam teiciens kāda tauta tāda valdība ir tīri vietā emotion

11 0 atbildēt

Kas notiks, ja spokus pēkšņi ievēlēs Saeimā?    1) ROFL. Mēs rēksimpagrīguvārtīsimies un sarīkosim baļļuku.  :D:D:D:D hih, nu idejām nav robezhu :)*

11 0 atbildēt

Haha, bet tagad paceļ rokas kurš no politikas kaut ko saprot. Maz kāds stādās priekšā kā lietas politikā notiek?

10 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »