local-stats-pixel

Cita pasaule11

109 1

Tad nu ir tā, ka aizvien vairāk cilvēki man apkārt sūrojas par to cik pie mums viss ir slikti... diez vai kāds no viņiem ir kaut reizi aizdomājies par to, kad kaut kur varētu būt arī sliktāk... Sešus mēnešus pavadot šajā valstī sapratu, ka pie mums viss ir tiešām lieliski salīdzinot ar to, kas notiek tur.

Ceru, ka patiks!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4 »
109 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

Tieši tā, Kosovas, jo šīs bildes ir no turienes, tikai tur dzīvo gan Serbi gan Albāņi, lai gan procentuāli Albāņi ir vairāk un to uzskata par savu valsti. Tādēļ arī ir konflikti starp Serbiem un Albāņiem. Tās ir abas tautas, kuras pamatā šo valsti apdzīvo! Iesaku izglītoties mazliet vairāk pirms kritizē!

4 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Es saprastu, ja Tu tur būtu bijis, tad varētu kaut ko gudri diskutēt! Pats saprati ko TU pateici? Pamatā ir Albāņi, nevis Serbi un Albāņi? Es man liekas atbildēju uz šo... Pamatā ir abas tautas, tikai procentuāli Albāņi ir daudz vairāk nekā Serbi. 

Nākamreiz palasi kārtīgi un līdz galam, ko es Tev rakstu, lai man atkal Tev nav jāpaskaidro divreiz viens un tas pats!

1 0 atbildēt
Eu avatarsEu

Latvijā jau tas metāla "žogs" jau būtu prom aizness uz tolmetu 

  labs rakstiņš!

1 0 atbildēt

Interesanti... Paldies, ka padalījies ar bildēm!

0 0 atbildēt

Kad es biju Horvātijā tur arī ir dažas  tādas  interesantas vietiņas. Piem. sabumbotas ēkas  kurām blakus ir kapi ar augstākais 2-7 cilvēkiem

0 0 atbildēt

pārsteigums, ka pēc serbu izdarītā viņu baznīcas apsargā NATO... shame

0 0 atbildēt

++emotion

0 0 atbildēt

Es tur biju 2008. gadā. Nē, nav tā, ka tur ietu ļoti slikti, lielajās pilsētās ir daudz maz okey, bet ja Tu pus gadu no vietas braukā pa visiem ciemiem pēc kārtas un ikdienā kontaktējies ar vietējajiem, tad tā skaistā ilūzija, kas rodas vienkārši caurbraucot lēnām sāk izgaist... jā saspridzinātas mājas lielajās pilsētās arī praktiski vairs nav sastopamas, bet tādas tur ir un jo vairāk pabraukā apkārt, jo vairāk ieraugi...

0 0 atbildēt

9 izskatas ka musu bijusais planetarijs un ja sis kars bija loti nezeligs ,bet albani uzskata ,ka ari viniem taisniba..

0 0 atbildēt

varbūt varēji ievadā pastāstīt kas tā ir par valsti?

0 0 atbildēt