local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv, Jaunajiem censoņiem :))31

605 1

Sveiki visiem :)

Šis raksts varbūt vairāk būs veltīts mūsu jaunajiem draugiem, kas pievienojušies mūsu kuplajam lokam, lai palasītu interesantus rakstus, lai paši izveidotu ko interesantu un daudziem lietotājiem tīkamu. Kas zin, varbūt pat iemācīties ko jaunu.

Es vēlos izteikt dažus ieteikumus, ko vajadzētu ņemt vērā, lai vieglāk būtu orientēties un iekļauties, nevienam taču nepatīk, ka kāds aizrāda vai norāda, kas un kā ir darāms, tieši tāpēc ir viens vienīgs veids kā no tā izvairīties un tas ir - rīkojoties pareizi. :)

1) Ja rodas vēlme ievietot rakstu par tev interesējošu tēmu, atrodi informāciju visdažādākajās interneta vietnēs, grāmatās vai galu galā izpaudies pats un raksti saviem vārdiem, kas ir vēl interesantāk nekā copy/paste un gūsti atdzinību no citiem lietotājiem saņemot "+"

2) Bet atceries ir strikti aizliegts izmantot informāciju no šiem saitiem - delfi.lv, diena.lv, sportacentrs.com, fotoreceptes.lv, kasjauns.lv, nra.lv, leta.lv, istyle.lv, epadomi.lv, brivbridis.lv, starpbridis.lv, www.tavavirtuve.lv, miljons.com.

3) Pats galvenais pamatprincips ir ievērot noteikumus, kurus vari apskatīt šeit ---> http://spoki.tvnet.lv/noteikumi

4) Un nemazāk svarīgi ir izvēlēties kategoriju kurā ievietot savu superīgo rakstu, kurš noteikti gūs atdzinību, kurā kategorijā ievietot? Iečeko šeit ---> http://spoki.tvnet.lv/palidziba/Ka-izveleties-kategoriju-rakstam/275250

5) Galvenais nenokar degunu, ja nesaņem superdaudz plusiņus pirmajam rakstam un pat gadās pa kādam mīnusam, tā visa ir pieredze un bez pieredzes nebūs sasniegumu, bez sasniegumiem - atdzinība. Iespējams traucēs arī tas, ka esi jauniņais, jo sākumā nebūs atpazīstamība, bet atpazīstams un slavens kļūsi ar labiem un oriģināliem rakstiem ;) Iesaku palasīt --> http://spoki.tvnet.lv/labakie , lai aptuveni saprastu kāda veida un kāda stila raksti Spocēniem iet pie sirds :)

6) Ja gribi iekļauties un vēlies, lai citi Spoki tevi respektē, nekad neliec šāda veida rakstus ---> http://spoki.tvnet.lv/miskaste , kuros nav nekāda satura, tikai muļķības un degradācijas līmeņa augstākā pilotāža. Pieredzējis Spoks redzot no tevis šāda veida rakstu otrreiz nekad nevērs vaļā tavus rakstus, vai arī atvērs un uzreiz ieliks tik ļoti nepatīkamo mīnusiņu.

7) Tu vari iegūt arī dažādas medaļas ko piešķir administrācija, kuras vari novietot zem profila un tā būs laba atpazīstamības zīme citiem lietotājiem, vairāk par medaļām aplūko šeit ---> http://spoki.tvnet.lv/palidziba/Medalas-Kas-ir-kas/654948

8) Aktīvi izsaki savas domas komentāros pie citu lietotāju rakstiem, kas arī ļaus tevi novērtēt citiem lietotājiem, jo pastāv ļoti liela iespēja, ja izteiksi patiešām labu un interesantu komentāru, cits Spoku lietotājs apskatīs tavu profilu, iečekos tavus rakstus un ļoti iespējams kļūs par tavu sekotāju ;)

9) Nekad un nekur neizmanto lamuvārdus ne savos rakstos, ne komentāros, jo tie tiks dzēsti un ļoti iespējams atkal aizbiedēsi savus sekotājus, kuriem nav pieņemama šāda veida komunikācija.

10) Ja Tev rodas kādi jautājumi, vai neskaidrības saistībā ar Spoku dzīvi, doši raksti man http://spoki.tvnet.lv/profils/fallang privāti vēstuli un mēs tiksim galā ar tavu radušos situāciju un darīsim visu, lai novērstu iespējamos draudus vai nepatīkamo situāciju.

Ļoti iespējams raksts tiks vairākkārt papildināts un pacelts, lai jaunie censoņi var kaut mazliet iegūt priekštatu par mūsu jauko un harmonisko Spoku dzīvi :)

Ar cieņu, Jūsu Redaktors Fallang :)

605 1 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

👍

0 0 atbildēt