local-stats-pixel fb-conv-api

Draugu pase55

146 8

Izvērtējot sadaļā Pieprasu ! revibox un citu spoku priekšlikumu, ir izveidota draugu pase. Šī fīča draugiem.lv lietotājiem atvieglos reģistrāciju portālā spoki.lv. Visi draugos norādītie dati un profila attēls, pēc izvēles, tiks pārsūtīti uz spoka profilu.

Spoki.lv profilā ir parādījušies jauni lauki - "vārds", "uzvārds", kurus jau reģistrētie spoki, pēc izvēles, var papildināt ar saviem datiem.

146 8 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

atbildot uz coldasice komentāru " nu glži tā arī nav man paziņam,neminēšu ne ni... " es jau nu tākā zināšu gan, ko kāds spokos monitorē un ko nē! likuma pārkāpšana jau nu ir pavisam cits jautājums.

0 0 atbildēt

atbildot uz Murmiska komentāru " beidzot pa ilgiem laikiem tieku ieksa ka liet... " jo tev visticamak bija nepareizs epasts. paroles suta, tagad gan inbox nez kapec no spoki negrib pienjemt mailus, jo domaa, ka spams :D

0 0 atbildēt

tie, kas mēs te jau kādu laiciņu esam, tie manuprāt ies tāpat caur spokiem.. šitais jau tīri priekš tā, lai vieglāk jaunajiem..

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " savādāk jau neviens arī draugos neko nečakar... " nu pārkāpums ir pārkāpums. nav jau nemaz netā jālien, lai pa tevi daudz varētu noskaidrot. pāris dienas novērojot daudz kas būs skaidrs. tāpēc domāju, ka reģistrēšanās kādos saitos nav īpaši riskanta no viedokļa, ka tevi var izsekot. ja nu vienīgi tu aizmirsties un pārāk daudz par sevi sapļāpā  ko uz ielas tu nedarītu :)

0 0 atbildēt

atbildot uz wtfs komentāru " jo tev visticamak bija nepareizs epasts. pa... "

man tiesi ir sakars ar inbox.  vairakas reizes meginaju :)  

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Murmiska komentāru " man tiesi ir sakars ar inbox.  vairakas... " nu kā jau rakstīts, tad tajā arī bija problēma, ka inbox nepieņem no spoki.lv sūtītos mailus :)

0 0 atbildēt

Ko jūs te ņematies, it kā tas būtu pielīdzināms teju vai pasaules galam? Un arī visādas sazvērestību teoriju sektas locekļi, tvaju mat! Goda vārds!

Man šī ideja ienāca prātā tikai, lai jaunajiem lietotājiem būtu vieglāk reģistrēties. Tas arī viss.

Par to, ka tiek fiksēts ko dari un tā tālāk. It kā baigais jaunums. Visu lapu serveri savos logfailos raksta info gan par tavu IP, gan par tava kompja kešatmiņu. Atrast tevi tāpat var jebkurā gadījumā. Arī telefonsarunas tiek ierakstītas, īsziņas saglabātas, e-maili tiek dublēti. Pat skaipu, msn utjbl huitas ieraksta. Viss tikai un vienīgi drošībai. Un ja neesi neko sastrādājis, tad jau nav pamata trīcēt. Šo infu glabā serveros vismaz 5 gadus. Un ikdienā to neviens neklausās un nelasa. Tikai tad, ja esi sastrādājis sūdus, valsts drošību apdraudi utml.

Domā, ka kāds parasts lietotājs atnāks ar kapli tev sadot pa muti dēļ pretēja viedokļa? Vajag taču padomāt ko saki, tad nebūs jātrīc.

Googlē var sameklēt infu par jebkuru niku. Kur reģistrējies, ko pļurkstējis. Tā arī maz pamazām var pēdas sadzīt arī parasts lietotājs. Tā kā...

0 0 atbildēt

kāds man var pateikt kapēc man katru dienu uz telefonu nāk bildes no spoki.lv? kā lai no tā atsakos? 

0 0 atbildēt

mīkstie beidziet ņaudēt, nevienu es nesitīšu!! :D :D :D ghh ghh ghh, labs joks man sanāce ne?! aizrijos pat ar cepumu.

5 7 atbildēt

sviests, šito sūdu jau nu gan nez vai vajadzēja... atkal vieta, kur visa pasaule varēs par manu purnu ierēkt...

4 6 atbildēt

atbildot uz wtfs komentāru " ar to ir problēmas... un kas vainis tavam n... " Vainas nekādas. Vnk vajag citu niku emotion

2 5 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Visi šitie draugi utml herņa, patiesībā ir ... " par draugiem nezinu, bet garantēju, ka spokos nekā tada nav ! Nav mums ne laika, ne gribēšanas pētīt indivīdus, pārkāpumus nedarām, līdz ar to valsts iestādēm te nav ko meklēt!

3 7 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " A kur anonimitāte? Labāk jau, lai neviens nez... "

Pilnīgi piekrītu...  

3 8 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " A kur anonimitāte? Labāk jau, lai neviens nez... " savā ziņā piekrītu, kāds kuram ielikt "-" pie komentāra, nenod dievs pie RAKSTA! Viņš vēl uzmeklēs un piesitīs, nevis izrēķināsies ar te vienu to kuma 100x dienā uzbruka....

3 8 atbildēt
« 1  2  3 »