local-stats-pixel fb-conv-api

The game.4

24 0

Tikko pabeidzu skatīties Deivida Finčera /''se7en'', ''fight club''/ 1997. gada filmu ''The game''. Galvenajā lomā Maikls Duglass un Šons Penns, kā dēļ jau vien ir vērts šo gabalu skatīties. Šis nebūs parasts trilleris, bet gan kārtējā prātčakarētājfilma, ko varu jums piedāvāt.

Nikolass Van Ortons ir veiksmīgs San Francisko baņķieris, kas dzīvo noslēgtā vientulībā, nostādot par visu augstāk savu darbu un karjeru, īpaši nerēķinoties ar apkārtējiem. Pienākot  48. dzimšanas dienai, viņš atceras, ka  tēvs izdarīja pašnāvību viņa acu priekšā tieši šajā vecumā. Pēkšņi uzrodas sen neredzētais brālis ar dzimšanas dienas dāvanu -ielūgumu piedalīties kādas kompānijas rīkotajā spēlē. Sakritība?

Pēc kāda pārdomu laika, Nikolass tomēr piekrīt aiziet uz norādīto kompāniju un veic fiziskus, psiholoģiskus testus, lai redzētu vai viņš der šai spēlei.

Pāris dienu laikā viņš saņem atbildi, ka spēlei neder un ar to samierinās, bet tad tikai viss sākās...

Viņš saprot, ka pasaule, ko veidojis brūk un veiksmīgais baņķieris var palikt bez centa kabatā un galvenais, zaudēt dzīvību. Cilvēki, kas agrāk likās uzticami, viņu nodod, katrs solis tiek kontrolēts. Lai izdzīvotu šajā spēlē, viņam jāpaļaujas tikai uz sevi. Bet varbūt Nikolass pats ir tas, kas visu kontrolē, sev nenojaušot?

Filma, kas brīžiem kļuva garlaicīga izstiepto notikumu dēļ, bet  kopumā ņemot interesants gabals ar neparedzamām (bet varbūt tomēr paredzamām?) beigām, nedaudz paranoisku pieskaņu un ļooooti kvalitatīvu aktierspēli. Mūzika filmā atgādina Resident evil vai alone in the dark tipu, bet nav tik nomācoša. Ērti iekārtojoties dīvānā ar tēju un cepumiem, darba dienas vakars būs aizpildīts ideāli.

Pērles:

Konrāds: '' Viņi tevi čakarē, čakarē un čakarē. Kad tu domā, ka tas viss ir beidzies, īstā čakarēšana tikai sākas.''

Džims Feingolds: '' Spēle tiek izveidota individuāli priekš katra dalībnieka. Domā par to kā par došanos atvaļinājumā, tikai šinī gadījumā tu nekur nebrauc, bet atvaļinājums atbrauc pie tevis.''

Daniels Šors /TV ekrānā/: '' Tevi vēro maza kamera, tieši šobrīd.''

Nikolass: '' Tas nav iespējams!''

Daniels Šors /TV ekrānā/: ''Protams, ka tas nav iespējams. Tu taču runā ar savu televizoru.''

Filmas ilgums: 2h9m.



24 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://imdb
youtube.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

sen, sen, sen šo filmu skatījos.. patika, ļoti interesanta :)

0 0 atbildēt

jāraksta ar lieliem burtiem: ĻOTI LABA FILMA, IESAKU!!!

0 0 atbildēt

Pievienojos, tiešām laba filma!

0 0 atbildēt

Viena no manām visu laiku mīļākajām filmām. emotion  Liekas, ka redzēta reizes 5 vismaz... intriga, nervu pakutināšana, pārdomas par to, kas patiesībā ir tā vērts, kas padara mūs laimīgus un spējīgus patiesi izjust to, ka esam dzīvi. Silti visiem iesaku noskatīties emotion

0 0 atbildēt