local-stats-pixel fb-conv-api

Sonic Syndicate-We Rule The Night5

14 2

Aber vinvārdsakot pilnīgs mēsls.Es jau biju piefiksējis,ka ar katru albūmu viņi paliek švakāki,bet nu ka šitik sašvakojušies būs,es nemaz negaidīju.

Pirmām kārtām viss sākās ar to,ka ka ir nomainījies vokālists.Un nomainījuši pret kaukt kādu geja paskata saldo reperi vai nu vēl sazin kā.Karoče pidars,kurš SS ir nu galīgi nepiemērots.Klipos plātās vairāk,kā dzied un vispār,riebjas skatīties un klausīties.

Otrkārt,muzikālā ziņā palikuši pat ļoti vāji.Pat pievienota kaut kāda tur akustiskā ģitāra.Vistizlākais ir tas,ka pārkvalificējušies uz moderno roku/metālkori.Nožēlojami.

Kopumā klausāmas ir tikai 2 dziesmas.Visas pārējās dziesmas ir pops draivā un ar bišku rupjāku vokālu.Jebšu,salds mēsls.

Vienīgais,kas ir palicis nemainīgs un skaists,ir...basiste.Bet tā pat tas manu vērtējumu neietekmēs.

Paklausieties un pavērtējiet paši.1. un 2. dziesmas vēl ir klausāmas,bet pārējās ir vienkārši izsmiekls.

Sakarā ar to,ka orģinālraktam ķipa vajogot vismaz 200 vārdus (man ir 145,pats skaitīju).Tad nu es te kārtējo reizi kaut ko beztēmā padirsīšu par SS jauno veikumu.

Viņi savu "daiļradi" ir tik traki amerikanizējuši,ka pilnīgi vēmiens nāk.Pat viens no bračkām ir paspējis sevi pataisīt par amerikāni.Repektīvi uzresnējis.Un kas var būt izskata ziņā tizlāks par resnu emo wannabe metālistu,kas spēlē moderno roku rimtošā "ģimenes" grupā.

Visiem,kas SS vecos gabalus uzskata par labiem, silti iesaku nepirkt/nezagt šo albūmu,ja nu vienīgi Revalutin Baby un Turn It Up.Tas nav tā vērts.Katrā ziņā pagaidām sliktākais šā gada "metāla" albūms.Pat Sliktāks par Deadstars Assembly-Coat of Arms.











14 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

sonic syndicate-aftermath šī laba,!

+

1 0 atbildēt

Un denied? :)

1 0 atbildēt

Apkauno visas skandināvu smagās mūzikas tradīcijas. Nu jā- basiste.... :D Ar viņu, priekš manis, tā grupa sākas un beidzas. 

0 0 atbildēt

Vece albuumi bija ljoti labi! Piem Trivium un BFMV es arii neuzskatu par suudu - nau tik traki par to papsu :P No jaunajaam SS piekriitu - Vieglas dziesmas, bet man tiiri patiik Revolution, baby, burn this city un beauty and freak... Starpcitu, dzirdeejaat, ka Richards arii aizgaaja no SS un tagad vinji apvienojaas ar Rolandu, lai uztaisiitu jaunu grupu, kuras dziesmaam jau driizumaa jaaparaadaas (1, 2 dziesmaam) Grupa sauksies The Unguided

0 0 atbildēt

da labi šitā grupa vienmēr ir bijis sūds, vairāk atgādina kaut kādu boy band ar veceni. pilnīgs sūds

0 2 atbildēt