local-stats-pixel fb-conv-api

Shutter Island-Pardomas!!!22

60 2

Shi jau ir karteja kopigi veidota filma Skorsēze + DiKaprio=Gangs of New York, Aviator, The Departed un tagad vel Shutter Island,bet ne jau par to ir runa.Shonakt noskatijos sho filmu un WTF? Skatoties filmu man pasham personigi likas,ka es pats judzos lidzi ar sho filu. 1na bridi tev liekas,ka visu saproti,bet nakoshaja,jau atkal Mindfuck.Padruma psihalogiska filma,kas beigas liek justies psihalogiski izdraztam,bet ta ir ta lieta,kas tevi aizrauj vinu skatities.Sen nebiju redzejis filmu,kas man ta chakareja pratu filmas laika,vnk traka mistika.Skatoties filmu jau domaju 2vus kadrus uz priekshu,pec tam sapratu,nav jegas,shi nav tada,ka parejas(paredzamas) filmas,kas mani ta butu aizravushas.Filmas beigas-neparedzamas,lai pilniba filmu izprastu jaskatas 2vreiz:).Filma-muzika,cigareshu dumi,vizualie skati-viss bija attelots lidz sikumam.Par aktierspeli-super(apsargi,psihie,dakteri),vini savu darbu bija paveikushi ar uzviju,nebija kur piesieties.Cilveki,kas sho filmu nav redzejushi,ieteicams noskatities,iespejams vel kadam prats saskobisies,ka man un uzcepinas spokos rakstu :) Filmai dodu 9/10

Izsakiet savas domas par filmu,ka jums patika ???

Ja kads ir lasijis gramatu, kada bija ta??? Un kur pirki??? :)

Ja kadam shis raksts nepatik,mani tas neinterese(nebushu apbedinats)!!!!!

Ja un sheit filmas sastavs:

Rezisors:Martin Scorsese

Aktieri: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Emily Mortimer, Michelle Williams, Max von Sydow, Jackie Earle Haley
 



60 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

taa ir laba,iesaku,nenozhelosi,varbuut vari veel kaadu ieteikt?

3 0 atbildēt

atbildot uz Recycler komentāru " no jaunajaam veel labas The Road un Precious.. . " Precious bija awesome. Vēl laba ir The Blind Side, man dikti, dikti patika. Abas uz patiesiem faktiem balstītas.

2 0 atbildēt

paldies,nostiishos.ar eonardu iesaku nostiiies filmu The Blood Diamond.

un veel dazhas nopietnas filmas no manas must see listes ;

the Blind Side,Hachiko A Dog's Story,The Shawshank Redemption,Slumdog Millionaire,One Flew Over the Cuckoo's Nest.1975.cerams noderees :)

2 0 atbildēt

atbildot uz blackbush komentāru " nezinu kas jums te nepatik es vakar noskatijo... " Pilnigi piekritu tev,filma bija ideala.

1 0 atbildēt

nezinu kas jums te nepatik es vakar noskatijos dodu 10/10! filma kolosala mani gaumei un beigas vnk tik idealas ka labak nevareja uztaisit cik es sapratu-SPOILERS tiem kas nav redzejushi: vinjsh beigas saka what would be worse to live like a monster or to die as a good man. tadejadi pasakot "čakam" ka vinjsh isteniba saprot kas ir bet nevelas vairs ta dzivot! skaisti ;|

1 0 atbildēt
DmS avatarsDmS

būs jānoskatās

1 0 atbildēt

Noskatījos vakar ap 4iem no rīta (īstais laiks btw). Likās dieezgan laba šīzīgā filma. Es dotu 8/10 :)

1 0 atbildēt

atbildot uz mytila komentāru " paldies,nostiishos.ar eonardu iesaku nostiiie... " Vienigo ko neesmu redzeejis ir Blood dimond.

1 0 atbildēt

atbildot uz mytila komentāru " ja man nepatiik ka chakaree mozgas,bet patiik... " :D tik traki jau nav,tikai liek baigi mezhgit galvu :)

1 0 atbildēt

ja man nepatiik ka chakaree mozgas,bet patiik nopietnas filmas,man patiks shii ? jo no apraxta sapratu,ka forshakais visaa filma ir galvassapes

1 0 atbildēt

Filma pati pa sevi diezgan laba un skatāma ar interesi,bet... tur kārtējo reizi ir iepīti vairaki puslīdz apslēpti okultisma simboli, kā arī atsauces uz to ... un filmas iznākums simbolizē, kā ļaunajiem spēkiem tomēr beigās izdodas izskalot cilvēcej smadzenes un iegūt kontroli... Holivudā tādas lietas iezīmējas arvien biežāk...

0 0 atbildēt

Viena no labākajām frāzēm šajā filmā -  die as a good man or live as a monster ?

0 0 atbildēt

atbildot uz zemniekss komentāru " Laikam būs jānoskatās!! - Besī lauka kad kaut... " Nu shi nav mazbudzheta filma.

0 0 atbildēt

Laikam būs jānoskatās!! - Besī lauka kad kautkādi pamuļķi uztaisa mazbudžeta šausmeni - beigās ne šausmene bet komēdija!!

Šī jau diezgan labi izskatās - bet tie treileri jau vienmēr baigi kruti sataisīti!!

Stulbās dillemmas!

0 0 atbildēt

sižets pārāk tāds.. garlaicīgs, nesen vienā supernaturalk sērijā pilnīgi tāds pats sižets bija. kopumā skatāma filma,vismaz aktierspēle un efekti ir labi

0 0 atbildēt

atbildot uz Juris tas kas dvīnis komentāru " Noskatījos pirms kādas stundas. Sākumā filma ... " Gribu zinat,tu filmu noskatijies pirms raksta ielikshanas vai pec(ja pec),tad vareni atri esi noskatijies +-35min,jeb sanak  mes skatijamies 1na laika.

Un paskaties cik cilvekiem ir problemas ar raksta lasishanu,sanak tikai tev....

0 0 atbildēt

Es  ar nostijos vakar vakara , man ar patikaas..

0 0 atbildēt

no jaunajaam veel labas The Road un Precious.. .

0 0 atbildēt

Es nemāku teikt, noskatījos, bet ir daudz labākas tā teikt mind fuck filmas par šo, nebija nekas tik ļoti patīkams, bet man patika tā ideja kā viņu centās izārstēt! :)

0 0 atbildēt

Noskatījos pirms kādas stundas. Sākumā filma nebija paredzama, taču uz beigām gan palika ļoti paredzama. Taču kopumā man filma patika. Un ko gan tu tur nesaprati, ka tev viņa ir jāskatās divreiz?

 

 

P.S. Lūdzu netaisi vairāk rakstus līdz neesi iemācījies rakstīt. Izlasīt tavu rakstu ir daudz grūtāk nekā saprast filmu.

1 1 atbildēt